Rotterdam,
23
februari
2022
|
15:57
Europe/Amsterdam

Powervrouwendag: ben jij erbij?

Tara Boxman

Een dag voor iedereen; dat is de Powervrouwendag bij Inholland Rotterdam op 8 maart. Op deze datum is het Internationale Vrouwendag met het thema V/M Solidariteit, de kracht voor verandering.  Meld je aan voor ons programma.

We openen ons dagprogramma met een talkshow met de Rotterdamse powervrouw Tara Boxman. Tara groeide op in de gemeenschap van Jehova’s getuigen. Ze werd heel jong moeder, verliet haar gemeenschap en ontwikkelde zich met vallen en opstaan tot een succesvolle zakenvrouw. Ze is eigenaar van marketingbureau Miss Business en tassenwebshop La Coche. Ze deelt haar bijzonder inspirerende verhaal met ons, over de last van oordelen en meningen en hoe ze uit de negatieve spiraal wist te stappen en een succesvolle zakenvrouw werd.

'Van Tienermoeder naar Zakenvrouw'
Meld je aan voor de talkshow, laat je inspireren door Tara’s power story – en maak ook nog kans op een gratis exemplaar van Tara’s autobiografie ‘Van Tienermoeder naar Zakenvrouw – Hoe een Jehova-meisje haar eigen paradijs creëerde’.  

Inholland Powervrouwen Verkiezing 2022
Tijdens de powervrouwendag worden alle powerpeople in het zonnetje gezet. Maar we sluiten deze prachtige dag af met de Powervrouwen Verkiezing. Hier krijgen docenten en studenten de mogelijkheid om dé Inholland Rotterdam Powervrouw te kiezen. De powervrouw met de meeste stemmen die wint de Inholland Rotterdam Powervrouwen Verkiezing 2022 (en maakt kans op ….) 
Vergeet niet te stemmen, want jouw mening telt!

Open Mic: de power van verhalen
Verhalen verbinden ons en verbinding geeft power. Dat gevoel gaan we ervaren door zelf verhalen te delen. Dat is aan de ene kant makkelijk, want iedereen heeft iets te vertellen. Aan de andere kant ervaren we vaak een drempel om verhalen te delen, omdat we denken: wat hebben we te vertellen? Zie je de paradox? 😉 

Voel je vrij
Tijdens de ‘Open Mic’ gaat de microfoon open voor jouw verhaal. Spannend? Misschien. Waardevol? Oh yeah! Kom dus naar deze Open Mic en verras jezelf en anderen door je podium te pakken. 
Vooraf creëren we met elkaar een veilige setting, waarin jij je vrij voelt om je verhaal te vertellen. Wil je liever luisteren? Dat mag ook! Meld je aan voor een openhartige middag!

Helen Schoffelmeer

Laat je kleding stylen
Een krachtige uitstraling kun je onderstrepen met kleding waarin je je goed voelt. Daarom kun je je kleding laten stylen door Helen Schoffelmeer. Ze heeft een bedrijf in interieurstyling en is ook met kleding steengoed. 

Hoe werkt het?
Neem eigen kleding mee die je graag door Helen wilt laten stylen. Denk aan items die je tof vindt, maar nooit draagt, omdat je niet goed weet waarmee. Of kleding waar je eens iets anders mee wilt dan altijd hetzelfde setje. Met oog voor je figuur en hoe je bent, kijkt Helen naar frisse combi’s waar je zelf niet aan denkt. Neem maximaal 15 items mee voor je styling.

We gaan ook kleding ruilen!
Wat je ook mag meenemen, is mooie, gewassen kleding van kwaliteit die je niet meer draagt (maximaal 10 stuks). Ook leuke accessoires, zoals sjaals, broches, hoeden, sieraden en riemen zijn heel welkom. Zo maken we er een winkel van waar je items kunt ruilen, inclusief advies.

Wie is jouw powervrouw?
‘Wat is een powervrouw? Wie is JOUW powervrouw?’ Deze vragen stellen we aan jou en je medestudenten op de powervrouwendag. Arinda de Tender, een eerstejaarsstudent Creative Business , zal met microfoon en cameraman door het gebouw lopen om jou deze vragen te stellen. Misschien kom jij haar ook wel tegen!

Femke Wijma

ICE Session met Femke Wijma
Deze oud-student van Inholland Rotterdam werkt  als onder andere Business controller, Finance Manager, Projectcontroller en Projectmanager. Ze schrijft op haar LinkedIn-profiel:  “Ik bouw met veel liefde een brug waar of met wie er behoefte aan is en zorg op een efficiënte manier voor inzicht. Extra energie krijg ik van veranderomgevingen, met in het bijzonder fusies en overnames.” Kom naar de Huiskamert voor dit interview met Femke!
 

Programma en aanmelden

Via dit aanmeldformulier kun je je aanmelden bij welke onderdelen jij aanwezig wilt zijn.
Let op, bij sommige onderdelen is een limiet aan plaatsen beschikbaar, dus wees snel ;)

Programma: 

  • 9.45 - 10.00 uur : Inloop Auditorium 
  • 10.00 – 10.15 uur: Opening door Nahied Rezwani (auditorium)
  • 10.15 - 11.30 uur Talkshow Tara Boxman (auditorium)
  • 11.30 – 14.30 uur Kledingstyling – (ruimte 0-326 op inloop)
  • 12.00 – 13.00 uur Lunch (ruimte 0-326)
  • 13.00 – 14.30 uur Open Mic: de power van verhalen (auditorium)
  • 15.00 – 15.45 uur ICE-session met Femke Wijma (Huiskamert - max 30 deelnemers)
  • 15.45 – 16.00 uur winnaar bekendmaken Inholland Powervrouwen Verkiezing 2022  (Huiskamert)
  • 16.00 – 17.00 uur borrel  (Huiskamert)
Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
nita Graafland
01
March
2022
Kledingstyling
Azra Fijuljanin
01
March
2022
x