Haarlem,
26
juni
2020
|
13:00
Europe/Amsterdam

Praat mee in webinar Time Out Café SPECIAL over online onderwijs

Kijk met (ervarings)deskundigen vooruit naar komend studiejaar

Time Out Café SPECIAL

We hebben vier maanden van online onderwijs achter de rug. Tijdens het Time Out Café SPECIAL op donderdag 2 juli kijken studenten, docenten en anderen erop terug. Hoe raakt deze tijd ons? Raakt het onderwijs ontzield, of werkt het in deze vorm goed? Hoe kan het straks wel, of absoluut niet? Maar vooral: hoe zie jij het komend studiejaar voor je?

De 'online voorstelling en talkshow' start met een kort openingswoord van UvA-collegevoorzitter Geert ten Dam. Daarna gaat een live gespeelde voorstelling in op het hoger onderwijs in quarantaine. Volgens de organisatoren is de voorstelling "een realistische weerspiegeling over de zoektocht en de machteloosheid van opleidingen en studenten, over de verrijking versus de verarming van het online hoger onderwijs." 

De focus van de voorstelling ligt op individuele verhalen en ervaringen, die het begin vormen van een gesprek tussen studenten en docenten over wat studeren in essentie is

download

Na live muziek volgt het nagesprek in het Time Out Café. Je kunt het gesprek aangaan met een panel van opiniemakers, studenten, docenten, deskundigen en beleidsmakers. Dus zoom in als je je wilt laten horen aan het einde van dit bijzondere collegejaar! Of je nu student, docent, medewerker of gewoon geïnteresseerd bent.

Het Time Out Café vindt donderdag 2 juli van 14.30 tot 15.30 uur plaats via Zoom. Meld je aan via het Facebook-event Time Out Café SPECIAL. Kijk op www.timeoutcafe.nu voor meer informatie.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.