Haarlem,
13
september
2021
|
09:10
Europe/Amsterdam

Samen Vooruit Sessie #3 - Studentparticipatie

Meld je aan voor de volgende sessie op 28 september

Samenvooruitsessie2

Het thema ‘Studentparticipatie’ staat centraal tijdens de Samen Vooruit Sessie #3. Speciaal voor alle collega's organiseren we op dinsdag 28 september een derde middag vol onderwijsinnovatie. Kom even uit de waan van de dag, ontmoet elkaar digitaal en laat je inspireren tijdens verschillende webinars. Meld je aan!

Normaal gesproken organiseren we één keer per jaar de Dag van het Onderwijs & Onderzoek. Dit is een dag waarop we elkaar inspireren en mooie voorbeelden aan elkaar laten zien op het gebied van onderwijs en onderzoek. Dit jaar vindt er veel onderwijsinnovatie plaats. De Samen Vooruit Sessies zijn een manier om je op de hoogte te houden van deze innovaties in het onderwijs, inspiratie op te doen en elkaar digitaal te ontmoeten. Je wordt even bijgepraat én kunt bovendien verschillende webinars volgen. Deze webinars komen tot stand samen met verschillende netwerken.

Programma en webinars: wat wil jij leren?
De Samen Vooruit Sessie #3 staat in het teken van 'Studentparticipatie' waarover docenten en studenten interactief het gesprek aangaan. Het programma is als volgt:

  • 12.30 - 13.00 uur Plenaire kick-off met inleiding en opening door Alaoui Alaoui, voorzitter van de Hogeschool Medezeggenschapsraad
  • 13.00 - 13.45 uur Webinars 
  • 13.45 - 14.15 uur Napraten in het digitale café

Het gedetailleerde programma maken we binnenkort bekend!

Meld je aan
Via het aanmeldformulier kun je je aanmelden voor de derde Samen Vooruit Sessie op dinsdag 28 september. We hopen je daar te zien!

De volgende Samen Vooruit Sessie op 11 november staat in het teken van ‘De Dag van het Onderwijs & Onderzoek’, waarin het strategietraject centraal staat. Zet deze dus ook alvast in je agenda!