29
september
2023
|
10:00
Europe/Amsterdam

Save the date! Dag van het Onderwijs en Onderzoek: (H)erken de student in jezelf

Donderdag 9 november van 09.30 tot 17.00 uur

Save the date dag van het onderwijs en onderzoek

Op donderdag 9 november is het weer tijd voor onze jaarlijkse Dag van het Onderwijs & Onderzoek. Op onze locatie in Rotterdam nodigen we je van harte uit voor een inspirerende ontdekkingsreis waarbij we kennis delen en de verbinding zoeken.

Hoe onderwijs en onderzoek elkaar versterken
Bij Inholland maken we met ons onderzoek en onderwijs de wereld waarin we leven duurzamer en veerkrachtiger. Daarbij verweven wij ons onderwijs en onderzoek zodat ze elkaar versterken. Zo leiden we professionals op voor de arbeidsmarkt van nu en de toekomst. Professionals die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de inclusieve wereld van morgen.

(H)erken de student in jezelf
Wat is er gaande in de leefwereld van onze studenten en collega’s? En hoe sluit ons onderwijs en onderzoek daarop aan? Om dit te ontrafelen, stappen we op 9 november zelf de klas in, nemen we plaats in de schoolbanken en verkennen we het hedendaagse onderwijs en de veelbelovende toekomst ervan.

Dit doen we tijdens een inspirerend programma met een podium voor verschillende studenten en collega's. Natuurlijk is er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en ervaringen te delen.

Wij Inholland awards
Omdat we bijzonder en impactvol werk graag belonen, reiken we ook dit jaar weer de Wij Inholland awards uit. Wie gaan er naar huis met de awards voor docent van het jaar en onderzoeker van het jaar? Binnenkort hoor je wie de genomineerden zijn en wanneer je kunt stemmen!

Wees erbij op donderdag 9 november, meld je hier aan! 

Meer informatie over de invulling van deze dag volgt. Houd je mail en Iris in de gaten!