Rotterdam,
30
september
2021
|
18:17
Europe/Amsterdam

Save the date! Zet de Dag van het Onderwijs & Onderzoek in je agenda

Samen vooruit: leren, verbinden en inspireren

Dag van het Onderwijs en Onderzoek[33]

Op donderdag 11 november is het tijd voor onze jaarlijkse Dag van het Onderwijs & Onderzoek. Zoals altijd inspireren we elkaar dan, delen we kennis en zoeken we de verbinding op. Dit jaar nodigen we je uit om mee te praten over de ontwikkelrichting van Inholland. Hoe gaan we de komende jaren verder met ons onderwijs en onderzoek? Vanuit het strategietraject toetsen we de richtingen graag bij jou.

Eén middag met een inspirerend programma
Verschillende docenten, onderzoekers, studenten en bestuurders krijgen een podium. Daarna is het woord aan jou: wat vind jij van de ontwikkelrichtingen en wat betekent het voor jou? In parallelle sessies ga je met collega's in gesprek. We nodigen je uit om mee te denken en ideeën en ervaringen te delen.

De middag duurt van 12:30 tot 17:00 uur. Kun je niet de hele middag aanwezig zijn? Dan ben je nog steeds van harte welkom! 

Wij Inholland awards 
Ook dit jaar hebben veel collega's bijzonder werk verricht. Zij worden in het zonnetje gezet tijdens de uitreiking van de Wij Inholland awards. Wie gaan er naar huis met de awards voor docent van het jaar en onderzoeker van het jaar? Laat je stem horen tijdens de laatste week van oktober en kijk op 11 november naar de uitreiking. 

Op locatie én online 
De Dag van het Onderwijs & Onderzoek krijgt een hybride vorm! Je kunt ervoor kiezen om fysiek deel te nemen op de locatie in Rotterdam óf je kunt online aansluiten. We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke voorkeur. Meld je daarom alvast aan via dit formulier. 

Zet de middag van donderdag 11 november in je agenda. De komende weken houden we je op de hoogte van de verdere invulling van het middagprogramma. Hou dus je mail en Iris in de gaten!