Den Haag,
22
oktober
2020
|
12:02
Europe/Amsterdam

Save the date! Zet de Dag van het Onderwijs & Onderzoek in je agenda

Een kort en krachtig middagprogramma waarin we samen leren, verbinden & inspireren

Vrouw_teamsmeeting

Dit jaar doen we het even anders! De liefde voor het vak wordt tijdens een speciaal middagprogramma op onze Dag van het Onderwijs & Onderzoek, op 12 november 2020, voelbaar vanuit je huiskamer. Juist in deze bijzondere, en vooral voor iedereen ook erg drukke tijden, is het extra belangrijk om elkaar te blijven motiveren. Het is goed om soms even iets anders te doen en de gedachten te verzetten. Daarom staat dit jaar in het teken van: samen leren, verbinden én inspireren! Zet deze middag nu alvast in je agenda. 

Wij weten dat iedereen enorm druk is en de agenda's erg vol zitten, daarom korten we dit jaar onze Dag van het Onderwijs in tot één middag. We starten om 13.00 uur met een speciale kick-off. Samen met twee docenten en twee lectoren zetten we iedereen even in het zonnetje en laten we onze blijk van waardering zien. Daarna, tussen 13.30 en 15.30 uur, kun je diverse (interactieve) workshops via Teams volgen.

De komende maand houden we iedereen op de hoogte met de verdere invulling van het middagprogramma. Hou dus je mail en Iris in de gaten!