Alkmaar,
16
juni
2021
|
13:04
Europe/Amsterdam

Studenten met lef gezocht voor de 24 uurs Battle: Connect to Create

Voor welke opdrachtgever kom jij met een subliem plan?

groepje_studenten_computer

In 24 uur een oplossing vinden voor uitdagende cases uit het werkveld? Doe 1 september 2021 mee aan de 24 uurs Battle: Connect to Create. Studententeams van verschillende opleidingen van verschillende locaties van Hogeschool Inholland gaan met elkaar de strijd aan. Iets voor jou? Geef je nu op!

In de battle, die 24 uur duurt, werk je als student met een team aan een case uit het werkveld. Zes verschillende organisaties en bedrijven formuleren een maatschappelijk vraagstuk waarvoor je een vernieuwende dienst of een innovatief product gaat bedenken. Voor voetbalclub AZ bijvoorbeeld, of grote partijen in Alkmaar en Hoorn die bezig zijn met duurzame stedelijke ontwikkeling. Allemaal zitten te springen om jouw innovatieve ideeën! De organisaties (en de cases) zijn gekoppeld aan verschillende thema’s die voor Inholland belangrijk zijn, zoals duurzaamheid en diversiteit.

Het winnende team gaat er vandoor met 2000 euro aan prijzengeld om hun idee te verwezenlijken. Nummer 2 en 3 winnen 500 euro. Heb jij een goede bak energie, barst jij van de innovatieve ideeën, ben jij klaar voor een mooi avontuur en durf je samen met anderen aan de slag met een vraagstuk uit het werkveld? Geef je dan nu alvast op! Let op: vol = vol.

Pitchen tijdens liveshow
Met je team krijg je 24 uur lang de tijd om je idee zo ver mogelijk uit te werken en een prototype te maken. Aan het einde van de 24 uurs Battle pitchen de studententeams hun innovatieve idee aan de jury, live tijdens de Inholland-jaaropening op donderdag 2 september.

Wil jij meedoen aan deze battle? Geef je op!