Delft,
13
januari
2021
|
13:28
Europe/Amsterdam

Tuinbouwsymposium 2021: Duurzame bedrijfsvoering

People, Planet, Profit & Prosperity

Tuinbouwsymposium2021

Vierdejaarsstudenten Tuinbouw & Agribusiness organiseren op donderdag 21 januari een online symposium Duurzame bedrijfsvoering: People, Planet, Profit & Prosperity.

Amarins Brandsma, vierdejaars tuinbouwstudent, vertelt: “Duurzame bedrijfsvoering is de rode draad binnen de opleiding Tuinbouw & Agribusiness en een van de speerpunten van de hedendaagse tuinbouwsector. Tijdens de studie wordt veel aandacht besteed aan dit thema en in alle projecten, de stage en het afstuderen komt dit onderwerp steeds terug."

"Onze projectgroep was het dus snel eens dat Duurzame Bedrijfsvoering het thema van het, door ons te organiseren, Tuinbouwsymposium 2021 moest zijn. Voor de volledigheid hebben we de subtitel People, Planet, Profit & Prosperity toegevoegd, want deze onderwerpen zijn nauw verbonden aan het thema.

Voor de invulling van het programma hebben de studenten contact opgenomen met verschillende toonaangevende, internationaal opererende tuinbouwbedrijven. Amarins: "Het is ons gelukt om prominente gastsprekers te vinden die vanuit eigen bedrijfsperspectief en opgedane ervaringen het thema zullen toelichten." 

Dit zijn:

Het symposium wordt afgesloten met een vragenronde. Om met elkaar in contact te komen is er een digitale netwerkborrel.

In het kort
Wat: Tuinbouwsymposium 2021: Duurzame bedrijfsvoering.
Wanneer: Donderdag 21 januari van 19.00 -21.00 uur.
Meer informatie en aanmelden: www.tuinbouwsymposium2021.nl.  Na je aanmelding ontvang je via de mail een link voor deelname aan de MS Teams-bijeenkomst.

Contact: tuinbouwsymposium@gmail.com

Telefoon: 06 36 095 042.