Rotterdam,
20
februari
2020
|
12:29
Europe/Amsterdam

Uitnodiging: werkconferentie aansluiting vo-ho op 10 maart

Vo-hbo wordt vo-ho!

Ook collega's van Inholland zijn van harte uitgenodigd om op 10 maart in Rotterdam de werkconferentie bij te wonen in het kader van het ‘Samen werken aan een betere aansluiting vo-ho’, het samenwerkingsverband tussen het voortgezet onderwijs en Rotterdamse hogescholen, waaronder Inholland Rotterdam. Het wordt een bijzondere bijeenkomst, want de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) wordt officieel partner van het samenwerkingsverband vo-ho door ondertekening van het convenant. Vo-hbo wordt dus vo-ho!

De werkconferentie is gericht op iedereen die werkzaam is in de bovenbouw van het vo (havo én vwo) en de propedeuse van het ho. Deze conferentie is de plek om collega’s uit het voortgezet onderwijs in de regio, van de Rotterdamse hogescholen en van het wo te ontmoeten. Je kunt ervaringen en materiaal uitwisselen en meewerken aan de ontwikkeling en implementatie van producten of activiteiten die de aansluiting havo op het hoger onderwijs kunnen versoepelen.

Het programma
13.30-14.00 uur: inloop - Erasmus Paviljoen
14.00-14.30 uur: plenair deel - Erasmus Paviljoen

  • Welkom namens het samenwerkingsverband vo-ho
  • Gastspreker Dick van der Wateren: 'Waarom verwonderen in het onderwijs?' Dick is leraar, filosofisch practicus en schrijver van het boek ‘Verwondering - Leren creatief en kritisch denken door vragen te stellen’

14.45-15.30 uur: ronde 1 deelsessies - gebouw Tinbergen
15.30-15.40 uur: pauze
15.40-16.25 uur: ronde 2 deelsessies - gebouw Tinbergen
16.40-17.45 uur: borrel - Erasmus Paviljoen
17.00-17.15 uur: ondertekening convenant

Aanmelden
Bekijk het overzicht en de beschrijving van de deelsessies en meld je aan!

Locatie
Voor de werkconferentie ben je welkom op de campus van de EUR. Campus Woudestein ligt aan de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam. De campus is gemakkelijk bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.