Alkmaar,
07
maart
2024
|
17:07
Europe/Amsterdam

Uniek programma tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Als hogeschool willen we de werkende professionals voorbereiden op de toekomstige trends en ontwikkelingen in hun vakgebied. Blijven ontwikkelen is namelijk essentieel voor succes. Onze innovatieve opleidingen sluiten naadloos aan bij de snel veranderende wereld waar grote maatschappelijke vraagstukken de orde van de dag zijn. Op donderdag 21 maart willen we onze bezoekers tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven dagen positief verrassen over wat de Hogeschool Inholland Alkmaar te bieden heeft.

Iris afbeelding

Innovatie & Duurzaamheid
De wereld om ons heen verandert snel en vraagt om meedenkkracht. De trends rondom innovatie & duurzaamheid binnen verschillende vakgebieden volgen zich snel achter elkaar op. Om je goed voor te bereiden en in te spelen op deze trends heb je kennis nodig. Kennis die de opleidingen van onze hogeschool bieden door zich te richten op maatschappelijke thema’s zoals het creëren van een veerkrachtige samenleving en een duurzame leefomgeving. De onlangs gestarte post-hbo opleiding Energietransitie is daar het bewijs van. Tijdens de inspiratiesessies op 21 maart kunnen bezoekers vrijblijvend meer te weten komen over hoe wij impact maken om de innovatiemotor voor de regio zijn.

Het programma van 21 maart
Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag hebben wij een interessant programma in elkaar gezet om onze bezoekers te prikkelen met wat we te bieden hebben. Er zijn 2 verschillende inspiratiesessie, namelijk ‘Een duurzame leefomgeving dankzij onze afgestudeerden’ die ingaat op de energietransitie. En ‘De rol van onderwijs op de veerkrachtige samenleving’ en welke technologie ons bij lastige uitdagingen, zoals personeelstekort, kan helpen. Ook is er een praktische workshop rondom hbo-vaardigheden en wat je kunt verwachten rondom studeren op het hbo.

Avondprogramma                                       

  • 16.00 – 16.30 uur: Keuze uit één van de inspiratiesessies of workshop hbo-vaardigheden (ronde 1)
  • 16.30 – 16.50 uur: Meet & Greet met studenten en opleidingsadviseurs
  • 17.00  - 17.30 uur: Rondleiding door de gebouwen
  • 17.30 – 18.00 uur: Keuze uit één van de inspiratiesessies of workshop hbo-vaardigheden (ronde 2)
  • 18.00 – 18.20 uur: Meet & Greet met studenten en opleidingsadviseur
  • 18.30 – 20.00 uur: Interactieve les ‘Energietransitie’ door opleidingsadviseur en duurzaamheidsexpert Cinta Peerdema.

Meld je aan of deel dit met anderen

We maken er voor onze bezoekers een interessante avond van!