Rotterdam,
11
april
2022
|
07:39
Europe/Amsterdam

Vitaliteit bij Inholland Rotterdam: een duwtje in de rug!

Over de hele wereld zijn er 5 Blue Zones: regio’s waar mensen statistisch gezien langer en gezonder leven. Dit fenomeen heeft een groep medewerkers binnen Inholland Rotterdam geïnspireerd om drie verschillende Blue Zones te openen voor medewerkers. Eén voor beweging, één voor ontspanning en één voor voeding. Op 24 maart was het zo ver. De Blue Zone ‘bewegen’ werd feestelijk geopend!

Workshops en sport
In de kelder van het pand is er bewegingsruimte gecreëerd voor alle medewerkers van locatie Rotterdam en Dordrecht. In deze ruimte zullen verschillende workshops worden georganiseerd om collega’s kennis te laten maken met verschillende activiteiten. Van Tai Chi tot krachttraining. Je krijgt als het ware een duwtje in de rug om buiten Inholland een sport of activiteit op te pakken. Zijn er geen workshops, dan kun je vrij sporten. Er zijn ook douches die je kunt gebruiken, zodat je je na het sporten weer fris voelt. Alle workshops staan geregistreerd op de Vitaliteit SharePointpagina. Ben je geïnteresseerd in een workshop? Schrijf je dan in. Bij genoeg interesse organiseren wij de workshop.

Feestelijke opening
De feestelijke opening was een groot succes. Frank Picard, manager Serviceorganisatie, deed de opening speech en deelde zijn passie voor beweging. Na een presentatie over de SharePoint-omgeving door Ruud Toekaja, medewerker Onderwijs Service, kon het spektakel starten. Gedurende de middag was er een wisselstroom van medewerkers om de ruimte te verkennen, te genieten van een gezond hapje of om even te relaxen in de massagestoel. Het hoogtepunt was toch wel dat iedereen zijn eigen smoothie in elkaar kon fietsen!

Digitale rondleiding
De Blue Zone nog niet in het echt kunnen zien? Bekijk dan de mooie digitale rondleiding. Maar kom vooral een keertje langs! Wist je dat bij Inholland nog veel meer te doen is in het kader van vitaliteit? Zo kun je onder andere twee keer per jaar 20 euro per maand declareren voor je sportabonnement. Tip: het kan in de maand april, dus doe het snel! Wil je meer weten over waarom vitaliteit zo belangrijk is? Bekijk dan deze leuke video. 

download
Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.