Den Haag,
03
juli
2023
|
10:10
Europe/Amsterdam

Warm Welkom voor Haagse studenten

Start studiejaar 23-24

Studenten die zin hebben in een spetterende start van hun studie, kunnen vanaf eind augustus deelnemen aan verschillende introductie- en kennismakingsactiviteiten in de stad en op de locatie van Inholland Den Haag. 

Hi The Hague
Hi The Hague is de stadsbrede introductieperiode voor alle studenten in Den Haag, georganiseerd voor en door studenten in samenwerking met onderwijsinstellingen, studenten(sport)verenigingen en de gemeente. Speciaal voor studenten worden vanaf eind augustus leuke activiteiten georganiseerd om  de stad en elkaar te leren kennen.  Het zomerprogramma vind je op de website van Hi The Hague
Flyer NL - roze


 

 

 

 

 

 

 

 

 


In100 Den Haag
Tijdens de In100 Den Haag, de eerste honderd dagen van studiejaar 2023-2024, organiseert onze locatie meerdere activiteiten met als doel een klimaat te creëren waarin onze studenten zich welkom en thuis voelen. We hopen op deze manier een bijdrage te leveren aan  het vergroten van studiesucces en studentenwelzijn. Tijdens het programma (van september t/m december) staan meerdere activiteiten  op het programma die studenten de mogelijkheid geven om  kennis te maken met onze locatie, medestudenten en hoe het is om te  studeren in het hbo. We trappen de In100 af met de Welcome Week van 4 - 8 september!

Welcome Week vanaf 4 september
Tijdens de Welcome Week plannen we samen met studenten van het Studentsucces  Centrum gezellige en sociale activiteiten op ons schoolplein en in de tuin. Neem een koffie met vers gebakken stroopwafel mee naar je colleges, maak kennis met onze dienstverlening en de studentenorganisaties uit de stad en doe mee aan sport- en spel activiteiten. Het kan allemaal tijdens de Welcome Week van Inholland Den Haag. Kijk  voor meer informatie op de portal van het Studentsucces Centrum.

logo Welcome Week