29
juni
2021
|
14:42
Europe/Amsterdam

Wat blijven we thuis doen en waarvoor (weer) naar school?

download

Nu het ernaar uitziet dat we na de zomer vrijwel zonder coronabeperkingen weer aan de slag kunnen, denken we na over het nieuwe werken. Wat blijven we thuis doen en waarvoor komen we (weer) naar de hogeschool? Interessant om over na te denken, voor onderwijsteams, maar zeker ook voor de collega’s van de ondersteunende diensten. Hoe zie je het zelf voor je en wat werkt goed voor jouw team. Bespreek dat ook met elkaar. Benieuwd wat Bart erover te zeggen heeft?

Reacties 1 - 3 (3)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Bart Combee
30
June
2021
Wij willen niet voorschrijven hoe mensen straks hun werk moeten doen, maar juist oproepen om na te denken hoe het straks het best voor jullie en het onderwijs werkt. Dat kan het best in de teams zelf gebeuren. Er is veel ruimte om tot maatwerkoplossingen te komen die werken.
Paula van Schie
30
June
2021
Sorry, maar dit was echt een totaal nietszeggend filmpje. Ik verwachttte iets concreters toen ik die titel las.
jan Buivenga
30
June
2021
ja, zeker gezien de reistijd die ik als medewerker kwijt ben. 1.30 uur heen en 1.30 uur terug. ja ik ben blij met thuiswerken. Nadeel, ik zie mijn collega's minder direct maar in mijn positie kan ik gelukkig communiceren via Teams en zie hun, of niet natuurlijk als men de camera aan zet. Voor mij waren deze 2 jaren een verheerlijking omdat ik ook thuis ben met een partner die niemand hier in nederland heeft. Mijn partner komt uit de filipijnen en ze vond de corona periode fantastisch. Niet negatief bedoeld maar vanwege mijn thuiswerken was ze nooit alleen. Natuurlijk had ik momenten dat ik dacht ik wil weer terug naar kantoor. En dat doe ik nog steeds, maar de voordelen van thuiswerken tegen kantoorwerken is in mijn persoonlijke situatie voor het thuiswerken. Scheelt mij 3 uur reistijd en inholland 50 euro per week :-) hoe ver kunnen we gaan?