Online onderwijs alternatief voor fysieke bijeenkomsten

Laatste update: 31 maart 2020

In navolging op de berichtgeving in de media, nemen we jou graag mee in de maatregelen die zijn genomen door de overheid en het RIVM en wat dit betekent voor het onderwijs van Inholland Academy.

Sinds 13 maart is er bij Hogeschool Inholland en Inholland Academy helaas geen fysiek onderwijs in welke vorm dan ook (denk aan lessen, tentamens, projectgroepbijeenkomsten). Alle fysieke onderwijsactiviteiten zijn hierdoor vervallen. Dit geldt tot 1 juni a.s.

Online onderwijs

Volg je momenteel een opleiding bij Inholland Academy? Alle deelnemers zijn door onze opleidingsadviseurs geïnformeerd over de wijze waarop de onderwijsactiviteiten worden voortgezet, waar mogelijk gebeurt dit in een online variant. Per opleiding wordt bekeken wat het beste alternatief is. 

Inschrijven

Wil je jezelf inschrijven voor een opleiding of cursus? Dat kan gewoon. Zodra het mogelijk is, zullen de lessen van de opleidingen weer op de gebruikelijke leslocaties plaatsvinden. Daarnaast werken wij aan verschillende (online) scenario's. Heb je toch vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Thuiswerken

We adviseren onze collega's thuis te werken als de dienst dit toelaat. Samen met de collega’s in je team en met je leidinggevende wordt bekeken wat er thuis kan en wat fysiek in ons gebouw plaats moet vinden. 

Heb je vragen? We helpen je graag verder!

Heb je vragen of persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact op met het bedrijfsbureau via T: 088-4663030 of E: academy@inholland.nl. We helpen je graag verder.

We wensen jou en je naasten een goede gezondheid.

Team Inholland Academy

Veelgestelde vragen

In verband met het coronavirus en de besmettingen in Nederland en andere landen krijgen we veel vragen binnen. In het algemeen volgen we de gezondheidsadviezen van het RIVM en de GGD op.

Wat doet Inholland Academy in het geval van een besmetting?

In het geval van een besmetting volgen we de adviezen op van het RIVM en de GGD. Op basis van contactonderzoek door de GGD worden er vervolgens maatregelen bepaald. Hierin worden vragen meegenomen als: is de deelnemer of medewerker in kwestie op school geweest tijdens de besmette periode?

Ik ben een deelnemer, wat gebeurt er met de lessen?

Volg je momenteel een opleiding bij Inholland Academy? Alle deelnemers zijn door onze opleidingsadviseurs geïnformeerd over de wijze waarop de onderwijsactiviteiten worden voortgezet, waar mogelijk in een online variant. Per opleiding wordt bekeken wat het beste alternatief is. 

 

Ik ben nog geen deelnemer, kan ik me op dit moment inschrijven voor een opleiding?

Wil je jezelf inschrijven voor een opleiding of cursus? Dat kan gewoon. Zodra het mogelijk is, zullen de lessen van de opleidingen weer op de gebruikelijke leslocaties plaatsvinden. Daarnaast werken wij aan verschillende (online) scenario's. Heb je toch vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Heb je een andere vraag of persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact op met het bedrijfsbureau via T: 088-4663030 of E: academy@inholland.nl. We helpen je graag verder.

Margret De Blanken

"Onze gezondheid is het enige dat telt."

Het dringt nog steeds niet helemaal tot me door. Het is ook zo onwerkelijk en heftig wat er nu allemaal om ons heen gebeurt! Maar er is één ding dat ik me wel realiseer: onze gezondheid is het enige dat telt. Er zou helemaal geen crisis nodig moeten zijn om dat te beseffen en te voelen. Zorg dus alsjeblieft goed voor jezelf en voor anderen. Verder wil ik graag laten weten dat ik samen met mijn collega's van Inholland Academy bereikbaar blijf voor al jullie vragen en advies.

Hartelijke groeten,

Margret de Blanken
Directeur Inholland Academy