Inschrijven? Onze opleidingen gaan van start met een mix van online les en bijeenkomsten op locatie! 

Laatste update: woensdag 1 september 2021

Onze opleidingen zijn op dit moment volop bezig en gaan ook in de komende periode gewoon van start. Wij zijn super blij dat we fysieke lessen weer gedeeltelijk kunnen opstarten. Uiteraard met inachtneming van de al geldende maatregelen én het inzetten van preventieve zelftesten kiezen wij voor een mix van online les en bijeenkomsten op locatie! Dit verschilt per opleiding. Wanneer je bent ingeschreven, informeren we je vroegtijdig over hoe en waar de lessen plaatsvinden.

Fysieke lessen in coronatijd

Naast de al geldende regels van het RIVM gelden binnen onze gebouwen een aantal maatregelen. Het dragen van een mondkapje is verplicht als je je verplaatst binnen de gebouwen van de hogeschool. In de lesruimtes hoef je geen mondkapje te dragen. Verder vragen we iedereen zich te houden aan de looproutes die zijn aangegeven.

Zelftest

We nemen onze verantwoordelijkheid om eraan bij te dragen dat het besmettingsniveau laag blijft. Als je naar onze leslocatie komt, dan vragen we je een zelftest te doen. Bij een positieve uitslag van de zelftest blijf je thuis en maak je een afspraak voor een PCR-test bij de GGD. Een zelftest doen is ook verstandig als je gevaccineerd bent. 

Let op: gebruik de zelftest alleen als je géén klachten hebt. Is dat wel het geval? Blijf dan thuis en laat een PCR-test doen bij de GGD.

We volgen nauwlettend de landelijke ontwikkelingen en actuele maatregelen vanuit de overheid. De kwaliteit van het onderwijs en de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers en docenten staan altijd voorop.

Schrijf je nu in

Heb je vragen? We helpen je graag verder!

Heb je vragen of persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact op met het bedrijfsbureau via T: 088-4663030 of E: academy@inholland.nl. We helpen je graag verder.

We wensen jou en je naasten een goede gezondheid.

Margret de Blanken
Directeur Inholland Academy

Veelgestelde vragen en coronaprotocol

In verband met het coronavirus en de besmettingen in Nederland en andere landen krijgen we veel vragen binnen. In het algemeen volgen we de gezondheidsadviezen van het RIVM en de GGD op. Daarnaast hebben wij voor deelnemers een coronaprotocol opgesteld.

Ik ben nog geen deelnemer, kan ik me op dit moment inschrijven voor een opleiding?

Onze opleidingen zijn op dit moment volop bezig en gaan ook in de komende periode gewoon van start. Het is goed te weten dat een deel van het onderwijs nu online wordt georganiseerd. Als bij opleidingen fysieke bijeenkomsten de voorkeur hebben, bijvoorbeeld vanwege de didactische inhoud, voeren we deze conform de richtlijnen van het RIVM uit.  Je kunt jezelf dus gerust inschrijven voor een opleiding.

Schrijf je hier in voor een opleiding

 

In welke vorm gaan de lessen verzorgd worden? Online, deels online, hoe groot is de groep in coronatijd?

Wij zijn super blij dat we de fysieke lessen weer gedeeltelijk kunnen opstarten. Uiteraard met inachtneming van de al geldende maatregelen én het inzetten van preventieve zelftesten kiezen wij voor een mix van online les en bijeenkomsten op locatie! Dit verschilt per opleiding en per locatie.

Coronaprotocol deelnemers
Voor deelnemers hebben wij een coronaprotocol opgesteld. De inhoud van dit protocol is vastgesteld op basis van de maatregelen die door de Rijksoverheid zijn afgekondigd, de richtlijnen van het RIVM en het Samen veilig doorwerken protocol van de Rijksoverheid. Daarbij is afstemming geweest met diverse betrokkenen, VNO-NCW en trainingsbureaus en opleidingsinstituten. Werknemersdelegaties van leden van de NRTO hebben dit protocol goedgekeurd.

Download coronaprotocol deelnemers

Gaat de prijs van een opleiding wijzigen indien de lessen grotendeels online worden verzorgd?

Nee, we gaan de prijs niet veranderen. We moeten verschillende maatregelen treffen om aan alle RIVM-richtlijnen te voldoen. Sommige maatregelen werken kostenverhogend. Om die reden blijven de reeds genoemde prijzen, zoals vermeld op deze website, van toepassing, ook wanneer een opleiding grotendeels online wordt verzorgd.

Wat doet Inholland Academy in het geval van een besmetting?

In het geval van een besmetting volgen we de adviezen op van het RIVM en de GGD. Op basis van contactonderzoek door de GGD worden er vervolgens maatregelen bepaald. Hierin worden vragen meegenomen als: is de deelnemer of medewerker in kwestie op school geweest tijdens de besmette periode?

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Heb je een andere vraag of persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact op met het bedrijfsbureau via T: 088-4663030 of E: academy@inholland.nl. We helpen je graag verder.

"Onze gezondheid is het belangrijkste."

We leven op dit moment in een bijzondere en spannende tijd. Maar er is één ding dat ik me wel realiseer: onze gezondheid is het belangrijkste. Er zou helemaal geen coronacrisis nodig moeten zijn om dat te beseffen en te voelen. Zorg dus alsjeblieft goed voor jezelf en voor anderen. Verder wil ik graag laten weten dat ik samen met mijn collega's van Inholland Academy bereikbaar blijf voor al jullie vragen en advies. Onze opleidingen gaan gewoon van start, online én fysiek.

Hartelijke groeten,

Margret de Blanken
Directeur Inholland Academy