Coronarichtlijnen

Sinds de laatste versoepelingen voor het hoger onderwijs ontmoeten wij elkaar gelukkig weer steeds vaker op onze locaties. We zetten hieronder nog een paar belangrijke aandachtspunten op een rij.

Basisregels

Het risico op besmettingen is nog steeds aanwezig. Daarom vragen we je nog steeds aan de basisregels te houden. Blijf dus thuis bij klachten, was je handen regelmatig en hoest in je elleboog. Inmiddels hoef je op onze locaties geen mondkapje meer te dragen. Voel je vrij om hem wel te dragen als je jezelf daar prettiger bij voelt.

Zelftesten via zelftestonderwijs.nl

Het is niet meer nodig preventief een zelftest te doen, maar test jezelf uiteraard wel bij klachten. Test je positief, blijf dan thuis. Zolang de voorraad strekt blijven zelftesten gratis beschikbaar op onze locaties en via zelftestonderwijs.nl

Blended onderwijs

Per opleiding/module zal door de opleidingsadviseur, in afstemming met docenten, beoordeeld worden of de bijeenkomsten online of fysiek aangeboden worden. Wij informeren jou vroegtijdig over hoe en waar de lessen plaatsvinden.

Heb je vragen? We helpen je graag verder!

Heb je vragen of persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact op met het bedrijfsbureau via T: 088-4663030 of E: academy@inholland.nl. We helpen je graag verder.

We kijken er erg naar uit jullie weer te ontvangen op onze locaties.

Hartelijke groeten,

Margret de Blanken
Directeur Inholland Academy

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen en coronaprotocol

In verband met het coronavirus krijgen we regelmatig vragen binnen. In het algemeen volgen we de gezondheidsadviezen van het RIVM en de GGD op. Daarnaast hebben wij voor deelnemers een coronaprotocol opgesteld.

Ik ben nog geen deelnemer, kan ik me op dit moment inschrijven voor een opleiding?

Onze opleidingen zijn op dit moment volop bezig en gaan ook in de komende periode gewoon van start. Per opleiding/module zal door de opleidingsadviseur, in afstemming met docenten, beoordeeld worden of de bijeenkomsten online of fysiek aangeboden worden. Wij informeren jou vroegtijdig over hoe en waar de lessen plaatsvinden.

Let op: indien jouw opleiding of delen van jouw opleiding alleen fysiek kunnen plaatsvinden, kan de situatie zich voordoen dat wij door landelijke coronamaatregelen genoodzaakt zijn de data te moeten verschuiven.

Schrijf je hier in voor een opleiding

In welke vorm gaan de lessen verzorgd worden? Online, deels online, hoe groot is de groep in coronatijd?

Onze opleidingen zijn op dit moment volop bezig en gaan ook in de komende periode gewoon van start. Per opleiding/module zal door de opleidingsadviseur, in afstemming met docenten, beoordeeld worden of de bijeenkomsten online of fysiek aangeboden worden. Wij informeren jou vroegtijdig over hoe en waar de lessen plaatsvinden.

Let op: indien jouw opleiding of delen van jouw opleiding alleen fysiek kunnen plaatsvinden, kan de situatie zich voordoen dat wij door landelijke maatregelen genoodzaakt zijn de data te moeten verschuiven.

Coronaprotocol deelnemers
Voor deelnemers hebben wij een coronaprotocol opgesteld. De inhoud van dit protocol is vastgesteld op basis van de maatregelen die door de Rijksoverheid zijn afgekondigd, de richtlijnen van het RIVM en het Samen veilig doorwerken protocol van de Rijksoverheid. Daarbij is afstemming geweest met diverse betrokkenen, VNO-NCW en trainingsbureaus en opleidingsinstituten. Werknemersdelegaties van leden van de NRTO hebben dit protocol goedgekeurd.

Download coronaprotocol deelnemers

Gaat de prijs van een opleiding wijzigen indien de lessen grotendeels online worden verzorgd?

Nee, we gaan de prijs niet veranderen. We moeten verschillende maatregelen treffen om aan alle RIVM-richtlijnen te voldoen. Sommige maatregelen werken kostenverhogend. Om die reden blijven de reeds genoemde prijzen, zoals vermeld op deze website, van toepassing, ook wanneer een opleiding grotendeels online wordt verzorgd.

Wat doet Inholland Academy in het geval van een besmetting?

Deelnemers met (lichte) ziekteverschijnselen, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden Celsius), vragen we om thuis te blijven. Neem in dat geval contact op met het bedrijfsbureau via T: 088-4663030 of E: academy@inholland.nl.

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Heb je een andere vraag of persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact op met het bedrijfsbureau via T: 088-4663030 of E: academy@inholland.nl. We helpen je graag verder.