Volg je opleiding in Vreedehuis  
(externe locatie Den Haag)

In verband met de beperkte capaciteit op Hogeschool Inholland Den Haag en Rotterdam vanwege alle coronamaatregelen, zal Inholland Academy in de komende periode een groot aantal opleidingen verzorgen op de externe locatie Vreedehuis in Den Haag. Deze sfeervolle, karakteristieke locatie beschikt over uitstekende voorzieningen, waaronder diverse grote onderwijsruimtes, gratis WIFI en is prima bereikbaar met zowel eigen vervoer als het OV. Daarnaast streven wij ernaar om met een gastheer of -vrouw zoveel mogelijk persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de bijeenkomsten. 

Mondkapjesplicht

Sinds maandag 19 oktober 2020 is in alle locaties van Inholland Academy het dragen van een mondkapje verplicht gesteld voor docenten en deelnemers. We volgen op dit onderwerp de (toekomstige) richtlijnen van de overheid en sluiten met de mondkapjesplicht aan op wat er gebeurt bij Hogeschool Inholland. Wij zien dit als een belangrijke stap om een prettige en veilige omgeving met elkaar te creëren en mee te helpen om de groei van het aantal besmettingen in te dammen.

De mondkapjesplicht geldt voor alle toegankelijke binnenruimten, zoals de hal, gangen en kantines van onze locaties. In de leslokalen geldt de verplichting vooralsnog niet. Daar ben je vrij om een mondkapje op te doen als je dat prettig vindt.

Meer over externe locatie Vreedehuis

Contact en bereikbaarheid

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy

T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Bezoekadres Vreedehuis

Vreedehuis
Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag
Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Parkeren

In de omgeving van Vreedehuis is ruim voldoende gelegenheid om (betaald) te parkeren.