Online Open Avond 9 juni

Volg je opleiding in FLX Space 
(externe locatie Hoofddorp)

In verband met de beperkte capaciteit op Hogeschool Inholland Amsterdam, Diemen en Haarlem vanwege alle coronamaatregelen, zal Inholland Academy in de komende periode een groot aantal opleidingen verzorgen op de externe locatie FLX Space in Hoofddorp. Deze centraal gelegen locatie (vlakbij de A4) beschikt over uitstekende voorzieningen, waaronder diverse grote onderwijsruimtes, gratis WIFI en een uitgebreid parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren voor het geval je met de auto reist. Daarnaast streven wij ernaar om met een gastheer of -vrouw zoveel mogelijk persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de bijeenkomsten. 

Mondkapjesplicht

Sinds maandag 19 oktober 2020 is in alle locaties van Inholland Academy het dragen van een mondkapje verplicht gesteld voor docenten en deelnemers. We volgen op dit onderwerp de (toekomstige) richtlijnen van de overheid en sluiten met de mondkapjesplicht aan op wat er gebeurt bij Hogeschool Inholland. Wij zien dit als een belangrijke stap om een prettige en veilige omgeving met elkaar te creëren en mee te helpen om de groei van het aantal besmettingen in te dammen.

De mondkapjesplicht geldt voor alle toegankelijke binnenruimten, zoals de hal, gangen en kantines van onze locaties. In de leslokalen geldt de verplichting vooralsnog niet. Daar ben je vrij om een mondkapje op te doen als je dat prettig vindt.

FLX Space Hoofddorp
FLX Space Hoofddorp

Meer over externe locatie FLX Space

Contact en bereikbaarheid

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy

T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Bezoekadres FLX Space

FLX Space
Hoofdweg 640
2132 MK Hoofddorp  
Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van FLX Space. Er is rondom het gebouw een groot aantal plaatsen beschikbaar.