Online Open Avond 9 juni

Volg je opleiding in Oceans Haarlem (externe locatie)

In verband met de beperkte capaciteit op Hogeschool Inholland Haarlem vanwege alle coronamaatregelen, zal Inholland Academy in de komende periode een aantal opleidingen verzorgen op de externe locatie Oceans Haarlem. Deze dynamische locatie, gevestigd in een fraai monumentaal pand, beschikt over uitstekende voorzieningen, waaronder diverse grote onderwijsruimtes, flex-werkplekken, gratis WIFI en een goede bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als het OV. Daarnaast streven wij ernaar om met een gastheer of -vrouw zoveel mogelijk persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de bijeenkomsten. 

Mondkapjesplicht

Sinds maandag 19 oktober 2020 is in alle locaties van Inholland Academy het dragen van een mondkapje verplicht gesteld voor docenten en deelnemers. We volgen op dit onderwerp de (toekomstige) richtlijnen van de overheid en sluiten met de mondkapjesplicht aan op wat er gebeurt bij Hogeschool Inholland. Wij zien dit als een belangrijke stap om een prettige en veilige omgeving met elkaar te creëren en mee te helpen om de groei van het aantal besmettingen in te dammen.

De mondkapjesplicht geldt voor alle toegankelijke binnenruimten, zoals de hal, gangen en kantines van onze locaties. In de leslokalen geldt de verplichting vooralsnog niet. Daar ben je vrij om een mondkapje op te doen als je dat prettig vindt.

Meer over externe locatie Oceans Haarlem

Contact en bereikbaarheid

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy

T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Bezoekadres Oceans Haarlem

Oceans Haarlem
Gonnetstraat 26
2011 KA Haarlem
Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Bereikbaarheid en parkeren

Oceans Haarlem is goed bereikbaar met zowel de auto als het OV. In de omgeving van de locatie is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Daarnaast ligt Station Haarlem op ong. 10 minuten loopafstand.