Volg je opleiding in Centrum Djoj  
(externe locatie Rotterdam)

In verband met de beperkte capaciteit op Hogeschool Inholland Rotterdam vanwege alle coronamaatregelen, zal Inholland Academy in de komende periode een aantal opleidingen verzorgen op de externe locatie Centrum Djoj in Rotterdam. Deze veelzijdige locatie beschikt over uitstekende voorzieningen, waaronder diverse grote onderwijsruimtes, gratis WIFI en is prima bereikbaar met zowel eigen vervoer als het OV. Daarnaast streven wij ernaar om met een gastheer of -vrouw zoveel mogelijk persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de bijeenkomsten. 

Mondkapjesplicht

Sinds maandag 19 oktober 2020 is in alle locaties van Inholland Academy het dragen van een mondkapje verplicht gesteld voor docenten en deelnemers. We volgen op dit onderwerp de (toekomstige) richtlijnen van de overheid en sluiten met de mondkapjesplicht aan op wat er gebeurt bij Hogeschool Inholland. Wij zien dit als een belangrijke stap om een prettige en veilige omgeving met elkaar te creëren en mee te helpen om de groei van het aantal besmettingen in te dammen.

De mondkapjesplicht geldt voor alle toegankelijke binnenruimten, zoals de hal, gangen en kantines van onze locaties. In de leslokalen geldt de verplichting vooralsnog niet. Daar ben je vrij om een mondkapje op te doen als je dat prettig vindt.

Centrum Djoj
Centrum Djoj Rotterdam2

Meer over externe locatie Centrum Djoj

Contact en bereikbaarheid

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy

T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Bezoekadres Centrum Djoj

Centrum Djoj
Antony Duyklaan 5-7
3051 HA Rotterdam
Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Parkeren en bereikbaarheid

Centrum Djoj is centraal gelegen in Rotterdam Hillegersberg en goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het OV (Station Rotterdam Noord).

Parkeren in de straten rondom Centrum Djoj is over het algemeen gratis. Uitzonderingen zijn de winkelgebieden, deze zijn: Kleiweg en een gedeelte van de Straatweg.

Let op: niet parkeren op het parkeerterrein bij Correct, want deze wordt na winkeltijd afgesloten!

Bij Sportcentrum De Wilgenring is een grote parkeerplaats, hier zijn 100 gratis parkeerplaatsen. De Wilgenring is ongeveer 1 km bij Centrum Djoj vandaan, het adres is: Melanchtonweg 70.

Kijk op de website van Centrum Djoj voor meer informatie over parkeren en bereikbaarheid.