Volg je opleiding in t Manneke (Berkel en Rodenrijs)

In verband met de beperkte capaciteit op Hogeschool Inholland Rotterdam vanwege alle coronamaatregelen, zal Inholland Academy in de komende periode een groot aantal opleidingen verzorgen op de externe locatie t Manneke in Berkel en Rodenrijs. Deze sfeervolle locatie beschikt over uitstekende voorzieningen, waaronder diverse grote onderwijsruimtes, gratis WIFI en een goede bereikbaarheid met de auto inclusief gratis parkeren. Daarnaast streven wij ernaar om met een gastheer of -vrouw zoveel mogelijk persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de bijeenkomsten. 

Mondkapjesplicht

Sinds maandag 19 oktober 2020 is in alle locaties van Inholland Academy het dragen van een mondkapje verplicht gesteld voor docenten en deelnemers. We volgen op dit onderwerp de (toekomstige) richtlijnen van de overheid en sluiten met de mondkapjesplicht aan op wat er gebeurt bij Hogeschool Inholland. Wij zien dit als een belangrijke stap om een prettige en veilige omgeving met elkaar te creëren en mee te helpen om de groei van het aantal besmettingen in te dammen.

De mondkapjesplicht geldt voor alle toegankelijke binnenruimten, zoals de hal, gangen en kantines van onze locaties. In de leslokalen geldt de verplichting vooralsnog niet. Daar ben je vrij om een mondkapje op te doen als je dat prettig vindt. Voor locatie t Manneke geldt wel dat een mondkapje te allen tijde verplicht is op momenten van verplaatsing, ook wanneer je opstaat van je plek en het lokaal verlaat.

Meer over externe locatie t Manneke (Berkel en Rodenrijs)

Contact en bereikbaarheid

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy

T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Bezoekadres t Manneke 

t Manneke 
Leeweg 33
2651 CL Berkel en Rodenrijs
Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Bereikbaarheid en gratis parkeren

t Manneke is uitstekend bereikbaar met de auto. Je kunt bij de locatie gratis parkeren.

Reis je met het OV? Vanaf metrostation Berkel Westpolder, Berkel en Rodenrijs is een busverbinding naar bushalte Oudelandselaan, Berkel en Rodenrijs, gelegen op 15 minuten lopen van t Manneke.