Online Open Avond 9 juni

Volg je opleiding in Vision Plaza
(externe locatie Schiphol-Rijk)

In verband met de beperkte capaciteit op Hogeschool Inholland Amsterdam en Diemen vanwege alle coronamaatregelen, zal Inholland Academy in de komende periode een aantal opleidingen verzorgen op de externe locatie Vison Plaza (Schiphol-Rijk). Deze moderne locatie beschikt over uitstekende voorzieningen, waaronder diverse grote onderwijsruimtes, gratis WIFI en een goede bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als het OV. Daarnaast streven wij ernaar om met een gastheer of -vrouw zoveel mogelijk persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de bijeenkomsten. 

Mondkapjesplicht

Sinds maandag 19 oktober 2020 is in alle locaties van Inholland Academy het dragen van een mondkapje verplicht gesteld voor docenten en deelnemers. We volgen op dit onderwerp de (toekomstige) richtlijnen van de overheid en sluiten met de mondkapjesplicht aan op wat er gebeurt bij Hogeschool Inholland. Wij zien dit als een belangrijke stap om een prettige en veilige omgeving met elkaar te creëren en mee te helpen om de groei van het aantal besmettingen in te dammen.

De mondkapjesplicht geldt voor alle toegankelijke binnenruimten, zoals de hal, gangen en kantines van onze locaties. In de leslokalen geldt de verplichting vooralsnog niet. Daar ben je vrij om een mondkapje op te doen als je dat prettig vindt.

Vision Plaza2
Vision Plaza

Meer over externe locatie Vision Plaza (Schiphol-Rijk)

Contact en bereikbaarheid

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy

T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Bezoekadres Vision Plaza (Schiphol-Rijk)

Vision Plaza West
Boeing Avenue 202-236
1119 PZ Schiphol-Rijk
Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Bereikbaarheid auto en parkeren

Vision Plaza ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de nieuwe N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. Onder het gebouw is een grote parkeergarage waarin je gratis kunt parkeren.

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Vision Plaza is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Schiphol Airport is er sprake van een rechtstreekse busverbinding (na slechts enkele minuten stap je uit bij bushalte Boeingavenue).