Effectief zelfmanagement

Let op: dit programma is bijzonder geschikt om als incompany- of maatwerktraject te volgen. Het is niet meer mogelijk om individueel in te schrijven.

Training Effectief Zelfmanagement: beter zicht op jezelf!                          

Er valt zoveel meer te halen uit jouw potentieel. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor bijvoorbeeld de organisatie, je werkgever. Uiteraard met ruimte en aandacht voor je eigen leerdoelen. Doordat je werkt in een kleine groep, is er veel persoonlijke aandacht.

Doelgroep

De training Effectief Zelfmanagement is bestemd voor iedereen die inzicht in eigen handelen en communiceren wil vergroten, overtuigender wil functioneren en bewust het eigen gedrag positief wil ontwikkelen. Jouw collega-deelnemers hebben een overeenkomstig denk- en ervaringsniveau.

Programma/onderdelen

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Zelfreflectie: wie ben ik, wat denk ik, wat kan ik goed en wat wil ik?
  • Communicatie: je leert om bewust en effectief te communiceren. Hoe kom ik positief en overtuigend over en kan ik prettig samenwerken zonder mijzelf tekort te doen?
  • Samenwerken: welke rol heb ik in een team? Hoe zet ik mijn kracht en kwaliteiten op een positieve manier in?
  • Timemanagement: hoe kun je effectief omgaan met je tijd en assertief zijn in het omgaan met werkaanbod? Hoe kun je jouw werkzaamheden en privétaken goed en evenwichtig organiseren?

Wat leer je tijdens de training Effectief Zelfmanagement?

Na het volgen van deze training heb je inzicht in:

  • je persoonlijke kwaliteiten, mogelijkheden en capaciteiten, zowel zakelijk als privé
  • wat je belemmert in effectieve communicatie
  • samenwerking en het maken van eigen keuzes

Vervolgens heb je geleerd dit om te buigen naar bewust, positief en succesvol gedrag, waardoor je meer ontspannen bent en beter samenwerkt en functioneert.

Resultaat

Na afloop van de training Effectief Zelfmanagement ontvang je een bewijs van deelname van de Inholland Academy.

Persoonlijk advies of meer informatie?

Deze training wordt uitsluitend als maatwerktraject aangeboden. Dit kan zowel incompany zijn bij je organisatie als op één van onze locaties. Neem voor meer informatie contact met ons op via T: 088-4663030 of E: academy@inholland.nl