Novel Breeding Tools

Start

Dit programma is bijzonder geschikt om als incompany- of maatwerktraject te volgen. Het is niet meer mogelijk om individueel in te schrijven. Neem voor meer informatie contact met ons op via mgt.academy@inholland.nl 


Duur

in overleg


Studiebelasting

totale studiebelasting bedraagt 50 uur


Waardepapier

bewijs van deelname Inholland Academy

Investering

in overleg

Handig om te weten
Voor veel van onze opleidingen zijn er aantrekkelijke subsidies. Of misschien wil je in termijnen betalen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Type

module

Niveau

hbo

Docenten

Dr. Paulus den Hollander is verbonden als docent/onderzoeker Green Biotechnology aan Hogeschool Inholland. Paulus heeft ruime ervaring in de moleculaire biologie en leidt het onderzoek naar ‘genome editing’ in petunia.

Dr. Nelleke Kreike is verbonden als lector Green Biotechnology aan Hogeschool Inholland. Ze is moleculair geneticus. Naast ruime onderzoekservaring heeft ze veel ervaring in het hbo-onderwijs met als specialisatie moleculaire plantenbiologie en groene biotechnologie.

Gastcolleges worden verzorgd door onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam.

Literatuur

Molecular and Cell Biologie, Rene Fester Krantz, PhD. ISBN: 978-0470430668. Bouwstenen van het leven, Jan Prinsen en Feike van de Leij, PhD. ISBN: 978-90-8686-241-2.

Samenwerking

De module Novel Breeding Tools is ontwikkeld binnen de Amsterdam Green Campus door het lectoraat Green Biotechnologie van Hogeschool Inholland, de Universiteit van Amsterdam en de Amsterdam Economic Board. De module is tot stand gekomen met een subsidie van Greenport Aalsmeer.

 Bel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Cinta Peerdeman:

Vraag het Cinta
T: 06 1527 9308
E: cinta.peerdeman@inholland.nl 

Plan je online adviesgesprek