Organisatiecoach opleiding

Leer organisatieverandering te begeleiden

Opleiding Organisatiecoaching

Als organisatiecoach help je de organisatie bij het behalen van professionele doelen. Bijvoorbeeld op het gebied van zelfsturend leren, communiceren in netwerkverband, of het vergroten van besluitvaardigheid gericht op de klantwaarde. Je begeleidt en helpt de organisatie in zijn leerproces waarin gezamenlijke reflectie centraal staat.

Een organisatiecoachtraject heeft een duidelijke structuur en inhoud gericht op de kunde van veranderen, de wijze van leren en onderzoeken hoe collectieve opbrengsten tot nieuwe handelingsroutes leiden.

In de opleiding Organisatiecoach leer jij hoe je zo’n traject van start naar actieplan tot afronding aanpakt. Je gaat aan de slag in drie domeinen. Je leert hoe je de onderlinge interactie over teamgrenzen heen faciliteert en je leert daarbij vanuit organisatiekunde en praktijkonderzoek een leertraject te ontwerpen.

Wil jij je verder ontwikkelen als organisatiecoach binnen jouw organisatie of praktijk? Met deze opleiding kun je StiR-geregistreerd organisatiecoach worden!

Lees meer over de post-hbo opleiding Organisatiecoach

niveau
post-hbo
duur
in overleg
locatie
in overlegBel of mail opleidingscoördinator Nancy van Rooijen voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Nancy
T: 06 1527 9390
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Anke Kersting:

Vraag het Anke
T: 06 2111 5488
E: anke.kersting@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek