Organisatiecoach opleiding

Start

Deze opleiding wordt uitsluitend als maatwerktraject aangeboden en is daarmee niet als individuele scholing beschikbaar. Dit kan zowel incompany zijn bij jouw organisatie als op één van onze locaties. Neem voor meer informatie contact op met opleidingsadviseur Anke Kersting via T: 06 2111 5488 of E: anke.kersting@inholland.nl 


Duur

in overleg

Studiebelasting

in totaal ongeveer 300 uur (10 ECTS)

Waardepapier

post-hbo diploma

StiR-registratie

De opleiding Organiatiecoach is erkend door StiR, het onafhankelijke register voor professioneel begeleiders in Nederland. Na het succesvol afronden van de opleiding kun je jezelf - na beoordeling van de voorwaarden - bij StiR laten registreren als organisatiecoach.

Investering

nader te bepalen

Handig om te weten
Voor veel van onze opleidingen zijn er aantrekkelijke subsidies, zoals STAP-budget. Of misschien wil je in termijnen betalen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Type

opleiding

Niveau

post-hbo

Literatuur

Begeleidingskunde,  coachen van collectief leren bv large scale en storytelling als leerinterventie

Organisatiekunde, o.a. van Mintzberg, Wierdsma & Swieringa, met gerichte aandacht op de begrippen Structuur –Cultuur -Leiderschap. Onderzoekskunde; handelingsgericht onderzoek met de nadruk op actieonderzoekBel of mail opleidingscoördinator Nancy van Rooijen voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Nancy
T: 06 1527 9390
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Anke Kersting:

Vraag het Anke
T: 06 2111 5488
E: anke.kersting@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven