-
Over Inholland Academy

Amsterdam, woensdag 30 maart 2022
overige lesdata: woensdag 13 april, 25 mei (terugkommiddag) en 2 juni 2021 (examen)
lestijden dag 1 en 2: van 10:00 - 16:30 uur
terugkommiddag: van 12:30 - 16:30 uur
MOA VIDA-gebouw
Kabelweg 57 (2e verdieping)
1014 BA Amsterdam
de voorbereiding bedraagt ongeveer 10 uur per studiedag en bestaat uit het bestuderen van het boek Proeven van Succes en het maken van oefenopgaven
€1.439,90 (incl. BTW) dit is inclusief NIMA/MOA examen Sensorisch Onderzoeker A (t.w.v. €334)
De koffie/thee, lunches en een bundeling van de getoonde sheets zijn hierbij inbegrepen.
Let op: Vraag tot € 1.000 euro STAP-budget aan, dit kan per persoon 1 keer per jaar. Als je in termijnen wilt betalen, bekijk dan hier de mogelijkheden.
cursus
post-hbo
na het succesvol beëindigen van het examen ontvang je een officieel MOA-NIMA diploma Sensorisch onderzoeker A
Inholland Academy en MOA (Profgroep Sensorisch Onderzoek) zijn een samenwerking aangegaan met als doel om het kennisniveau op gebied van sensorisch onderzoek bij medewerkers in voedingsmiddelenbedrijven te verhogen. In gezamenlijkheid is een doorlopende leerlijn ontwikkeld bestaande uit onderstaande cursussen:
Cursus Sensorisch Onderzoeker A
Cursus Sensorisch Onderzoeker B
Cursus Sensorisch Onderzoek (verbreding 1): Kwaliteitscontrole
Cursus Sensorisch Onderzoek (verbreding 2): Marketing
Cursus Sensorisch Onderzoek (verbreding 3): Productontwikkeling
Harry Vogel werkt als docent Food Commerce and Technology (Voedingsmiddelentechnologie) en onderzoeker aan Hogeschool Inholland. Binnen de Profgroep Sensorisch Onderzoek is hij lid van de examencommissie Sensorisch onderzoeker A en B. Deze commissie, bestaande uit sensorische onderzoekers uit bedrijfsleven en onderwijs, verzorgt de examens onder auspiciën van NIMA en MOA. Ook verzorgt hij regelmatig trainingen Sensorisch Onderzoeker A voor de MOA.
Vera van Stokkom is docent-onderzoeker bij de opleiding Food Commerce and Technology (Voedingsmiddelentechnologie). Daarnaast is zij hoofdonderzoeker van het onderzoek Sensory & Consumer Research waarin zij, in nauwe samenwerking met een aantal voedingsmiddelenbedrijven, onderzoek doet naar sensorische onderzoeksmethodieken. Zij geeft les in sensoriek, onderzoeksmethodieken en voeding & gezondheid. In 2018 is zij gepromoveerd aan de Wageningen Universiteit met haar proefschrift: ‘Vegetable Acceptance, a bittersweet story. The role of taste in acceptance of vegetables.’ Zij heeft diverse artikelen gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften zoals Food Quality and Preference, Appetite en Food Research.
De cursus wordt afgerond door het doen van een officieel MOA-NIMA Examen. Het examen vindt digitaal plaats in Amsterdam bij de MOA. Je dient daarvoor je eigen laptop mee te nemen. Na het succesvol beëindigen van het examen ontvangt de deelnemer een officieel MOA-NIMA diploma Sensorisch onderzoeker A.
Brinkman, J.H.M. (2020, 6e herz. druk) Proeven van Succes: sensorisch onderzoek: technieken, procedures en toepassingen, Amsterdam , CLOU (bij de prijs inbegrepen)
Interesse in deze cursus? Vraag een gratis brochure aan.
Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.
Download brochure
Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!
Martijn Haas
opleidingscoördinator
Stel je vraag aan Martijn
T: 06 11127371 | 088 466 30 30
E: martijn.haas@inholland.nl
Is dit de cursus voor jou? Schrijf je nu in!