Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole

Goed voorbereid zijn voor het examen Sensorisch Onderzoeker en Kwaliteitscontrole

woensdag 10 februari 2021

Online Open Avond Werken en Leren

Een veel voorkomende wens vanuit de voedingsmiddelenindustrie is om kennis, inzichten en vaardigheden te vergroten over hoe personeel aan de productielijnen om moet gaan met de sensorisch kwaliteitsbeoordeling van de geproduceerde producten. In kader hiervan biedt Inholland Academy in samenwerking met de MOA (Profgroep Sensorisch Onderzoek) de cursus ‘Sensorisch Onderzoek: Kwaliteitscontrole (verbreding 1)’ aan.

De cursus omvat de basiskennis over het inzetten van sensorisch onderzoek voor kwaliteitscontrole in de voedingsmiddelenindustrie op mbo-/hbo-niveau. Deze is bestemd voor mensen die werkzaam zijn op het gebied van sensorische kwaliteitsbeoordeling en die daarvoor (meer) kennis en vaardigheden willen opdoen en dat bekroond willen zien met een Inholland Academy/MOA certificaat.

Lees meer over de cursus Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole

niveau
post-hbo
duur
3 bijeenkomsten in 2 weken
locatie
Delft

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Martijn Haas

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Martijn Haas
opleidingscoördinator

Stel je vraag aan Martijn
T: 06 11127371 | 088 466 30 30
E: martijn.haas@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030