Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole

Goed voorbereid zijn voor het examen Sensorisch Onderzoeker en Kwaliteitscontrole

Een veel voorkomende wens vanuit de voedingsmiddelenindustrie is om kennis, inzichten en vaardigheden te vergroten over hoe personeel aan de productielijnen om moet gaan met de sensorisch kwaliteitsbeoordeling van de geproduceerde producten. In kader hiervan biedt Inholland Academy in samenwerking met de MOA (Profgroep Sensorisch Onderzoek) de module ‘Sensorisch Onderzoek: Kwaliteitscontrole (verbreding 1)’ aan.

De module omvat de basiskennis over het inzetten van sensorisch onderzoek voor kwaliteitscontrole in de voedingsmiddelenindustrie op mbo-/hbo-niveau. Deze is bestemd voor mensen die werkzaam zijn op het gebied van sensorische kwaliteitsbeoordeling en die daarvoor (meer) kennis en vaardigheden willen opdoen en dat bekroond willen zien met een Inholland Academy/MOA certificaat.

Lees meer over de module Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole

niveau
post-hbo
duur
in overleg
locatie
in overleg



Bel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Paola Kerkhofs:

Vraag het Paola
T: 06 2969 1976
E: paola.kerkhofs@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek