Corona en blended onderwijs

Organisatiecoach

Leer organisatieverandering te begeleiden

woensdag 8 juni 2022

Online Open Avond Werken en Leren

Als organisatiecoach help je de organisatie bij het behalen van professionele doelen. Bijvoorbeeld op het gebied van zelfsturend leren, communiceren in netwerkverband, of het vergroten van besluitvaardigheid gericht op de klantwaarde. Je begeleidt en helpt de organisatie in zijn leerproces waarin gezamenlijke reflectie centraal staat.

Een organisatiecoachtraject heeft een duidelijke structuur en inhoud gericht op de kunde van veranderen, de wijze van leren en onderzoeken hoe collectieve opbrengsten tot nieuwe handelingsroutes leiden.

In de opleiding Organisatiecoach leer jij hoe je zo’n traject van start naar actieplan tot afronding aanpakt. Je gaat aan de slag in drie domeinen. Je leert hoe je de onderlinge interactie over teamgrenzen heen faciliteert en je leert daarbij vanuit organisatiekunde en praktijkonderzoek een leertraject te ontwerpen.

Wil jij je verder ontwikkelen als organisatiecoach binnen jouw organisatie of praktijk? Met deze opleiding kun je StiR-geregistreerd organisatiecoach worden!

Lees meer over de opleiding Organisatiecoach

niveau
post-hbo
duur
16 bijeenkomsten in 8 maanden
locatie
Diemen

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Anke Kersting
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Anke
T: 06 2111 5488 | 088 466 30 30
E: anke.kersting@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven