Business Controller

Toelating Business Controller post-hbo

Ben je al enkele jaren werkzaam in een financieel-economische functie en heb je een van de volgende vooropleidingen afgerond, dan ben je direct toelaatbaar:

  • Hbo Bedrijfseconomie
  • Hbo SPD
  • Hbo Accountancy
  • Assistent Business Controller

Opstapprogramma Business Controller

Heb je geen van bovenstaande diploma’s, maar werk je al jaren in een financieel-economische functie op hbo werk- en denkniveau? Met een gelijkwaardige combinatie van opleiding en voldoende praktijkervaring kun je toegelaten worden tot de opleiding. Om jouw kennis voorafgaand aan de opleiding weer op te frissen bieden wij het Opstapprogramma Business Controller aan. Het Opstapprogramma Business Controller is bedoeld voor deelnemers die de post-hbo opleiding Business Controller willen volgen en die deficiënties hebben op het gebied van management accounting en financieel management.


Zelfstudieprogramma

Gekozen is voor een zelfstudieprogramma. Bij de start van de opleiding Business Controller gaan we uit van een zekere basiskennis van management accounting en financieel management op het niveau HEAO-bedrijfseconomie. Het Opstapprogramma zorgt ervoor dat dit niveau bereikt wordt. Via online leeromgeving Moodle kun je  zelfstandig het programma doorlopen. Het programma bestaat uit 10 delen en zal worden afgerond met een toets. Na het behalen van de toets zal een ‘Bewijs van deelname’ worden toegestuurd en kun je met het juiste basisniveau instromen in de opleiding Business Controller.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven