Opleiding Praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk (POH 1jr)

Docent David Koetsier - opleiding POH 1jr


"Mijn persoonlijke drijfveer is het overbrengen van kennis en bewustzijn over hart- en vaatziekten en het belang van een gezonde leefstijl"

David Koetsier verzorgt binnen de post-hbo opleiding Praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk de module 'De patiënt met (risico op) hart- en vaatziekten in de huisartsenpraktijk' met daarin onder meer aandacht voor cardiovasculair risicomanagement (CVRM). Daarnaast werkt hij als kaderhuisarts hart- en vaatziekten.

Persoonlijke drijfveer

Mijn persoonlijke drijfveer is het overbrengen van kennis en bewustzijn over hart- en vaatziekten en het belang van een gezonde leefstijl. In mijn lessen bij Inholland Academy houd ik ervan om de deelnemers op een interactieve manier mee te nemen in deze onderwerpen. Dat zorgt voor enthousiasme in de groep en is een van de leukste manieren om jezelf verder te ontwikkelen.

Reizen

Naast mijn werk als kaderhuisarts voor het Transmuraal Platform Amsterdam en de ROHA (Regionale Organisatie Huisartsen Amsterdam) houd ik van reizen, in de natuur vertoeven en tuinieren. Ook van een ontspannen fietstour tijdens vakanties kan ik erg genieten."David Koetsier

docent opleiding Praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven