Advanced Practice Echografie 1 (APEC1)

Resultaat module Advanced Practice Echografie 1

Na afronding van de module Advanced Practice Echografie 1 (APEC1) heb je voldoende kennis en vaardigheden om zelfstandig echografisch onderzoek van het abdomen uit te voeren en te interpreteren op het niveau van beginnend beroepsbeoefenaar. Deze module is 25 ECTS. Na succesvolle afronding ontvang je een deelcertificaat.

Na afloop van de complete opleiding Echografie (ter waarde van 40 ECTS) heb je voldoende kennis en vaardigheden om zelfstandig echografisch onderzoek van het abdomen én extremiteiten uit te voeren en te interpreteren op het niveau van beginnend beroepsbeoefenaar. Na een succesvolle afronding van de opleiding Echografie ontvang je een post-hbo diploma van Inholland Academy.

De opleiding Echografie maakt deel uit van de masteropleiding Medical Imaging and Radiation Oncology (MIRO). De MIRO is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en is opgenomen in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO). Daarnaast is de opleiding geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP). De master MIRO heeft een studielast van 90 ECTS. Na het afronden van de opleiding Echografie heb je reeds 40 ECTS behaald.

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven