Echografie Gynaecologie

Resultaat module Echografie in de Gynaecologie

Na afronding van de module Echografie in de Gynaecologie kun jij gynaecologisch echografisch onderzoek zelfstandig uitvoeren en interpreteren.

Je ontvangt na succesvolle afronding een post-hbo certificaat waarmee je je kunt laten registreren bij de BEN en in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Wil je je ook graag richten op obstetrisch echografisch onderzoek, dan kun je voorafgaand aan deze module de modulen Obstetrie Basis en Obstetrie SEO (2e trim) volgen. 

De module Echografie in de Gynaecologie maakt onderdeel uit van de opleiding Echografie in de Gynaecologie en Obstetrie. Tezamen met de modulen Obstetrie Basis en Obstetrie SEO (2e trim) wordt de opleiding afgerond met een diploma. De complete opleiding Echografie in de Gynaecologie en Obstetrie maakt onderdeel uit van de masteropleiding Medical Imaging and Radiation Oncology, die officieel is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Daarnaast is de opleiding geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP).

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven