Echografie Obstetrie Basis

Resultaat module Echografie in de Obstetrie Basis

Na afronding van de module Echografie in de Obstetrie Basis kun jij de volgende echografisch onderzoeken zelfstandig uitvoeren en interpreteren:

  • Termijnbepaling
  • Biometrie (2e en 3e trimester)
  • Beoordeling vruchtwater, placenta en navelstreng
  • Ligging

Na succesvolle afronding ontvang jij een post-hbo certificaat en kun jij je laten registreren bij de BEN, in het echoregister van de KNOV en in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Wil je je ook graag richten op het Structureel echoscopisch onderzoek in het 2e trimester van de zwangerschap, dan kun je aansluitend de module Echografie in de Obstetrie SEO (2e trim) volgen, lees hier verder.

De module Echografie in de Obstetrie Basis maakt onderdeel uit van de opleiding Echografie in de Gynaecologie en Obstetrie. Tezamen met de module Echografie in de Obstetrie SEO (2e trim) en Echografie in de Gynaecologie wordt de opleiding afgerond met een diploma. De complete opleiding Echografie in de Gynaecologie en Obstetrie maakt onderdeel uit van de masteropleiding Medical Imaging and Radiation Oncology, die officieel is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Daarnaast is de opleiding geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP).

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven