Echografie Obstetrie SEO (2e trim)

Resultaat module Echografie Obstetrie SEO (2e trim)

Na afronding van de module Echografie in de Obstetrie SEO (2e trim) kun jij Structureel echoscopisch onderzoek in het 2e trimester van de zwangerschap zelfstandig uitvoeren en interpreteren.

Na succesvolle afronding ontvang jij een post-hbo certificaat en kun jij je laten registreren bij de BEN, in het echoregister van de KNOV en in het Kwaliteitsregister Paramedici. Met het certificaat kun je een contract afsluiten met een Regionaal Centrum Prenatale Screening voor het zelfstandig uitvoeren van het SEO.

Wil je je ook graag richten op gynaecologisch echografisch onderzoek, dan kun je tegelijkertijd de module Echografie in de Gynaecologie volgen. 

De module Echografie in de Obstetrie SEO (2e trim) maakt onderdeel uit van de opleiding Echografie in de Gynaecologie en Obstetrie. Tezamen met de module Echografie in de Obstetrie Basis en Echografie in de Gynaecologie wordt de opleiding afgerond met een diploma. De complete opleiding Echografie in de Gynaecologie en Obstetrie maakt onderdeel uit van de masteropleiding Medical Imaging and Radiation Oncology, die officieel is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Daarnaast is de opleiding geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP).

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven