Research methods

Deelnemer Nikki Hendriks over o.a. de module Research methods


"Ik leer hoe je gestructureerd onderzoek uitvoert”

Nikki Hendriks werkt als radiodiagnostisch laborant in ziekenhuis Isala in Zwolle, met een specialisatie MRI en Research Laborant. Bij Inholland Academy gaat ze de Medical Imaging and Radiation Oncology Master volgen.

“Eén dag per week vervul ik de functie van research laborant op de afdeling Radiologie in het ziekenhuis. Ik wilde me meer verdiepen in onderzoek doen en alles wat hierbij komt kijken. Daarom ben ik begonnen aan de post-hbo opleiding Research in healthcare. Omdat ik hier zo enthousiast over ben, heb ik de keuze gemaakt om de volledige Medical Imaging and Radiation Oncology Master te volgen.

Unieke opleiding

In het vaste lesprogramma leer je veel over verschillende vormen van onderzoek en hoe je een onderzoek gestructureerd en gedegen uitvoert. Er is veel keuzeruimte binnen de Master. Je kunt je dus ontwikkelen op gebieden die voor je eigen werkzaamheden belangrijk zijn. Inholland is in Nederland uniek met deze opleiding. En de lessen sluiten goed aan bij mijn hbo-vooropleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken. 

Positie verstevigen

Ook leer ik veel op persoonlijk vlak. Bijvoorbeeld hoe ik me kan profileren binnen mijn organisatie. Wij werken aan drie kernwaarden: veerkracht, weerstand en zichtbaarheid. Met behulp van deze kernwaarden probeer ik situaties daadkrachtig aan te pakken en mijn positie als research laborant te verstevigen. Mijn droom? Ik zou heel graag een artikel publiceren, de lessen Research methods komen hiervoor goed van pas!”

Nikki Hendriks, radiodiagnostisch laborant in ziekenhuis Isala in Zwolle
deelnemer opleiding Research in healthcare en module Research methods

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Moniek van Klink
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Moniek
T: 06 2111 5582 | 088 466 30 30
E: moniek.vanklink@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven