Gedragsspecialist voor niveau 4 opgeleiden (mbo+)

Docent Annemieke Kornblum

Annemieke Kornblum is als hoofddocent/docent verbonden aan Hogeschool Inholland voor verschillende post-hbo opleidingen, met speciale aandacht voor gedrag, klassenmanagement, jongens in het onderwijs en het lesgeven in cluster 4 onderwijs.

Ervaring

Annemieke heeft meer dan 25 jaar ervaring in het onderwijs, met als specialisatie gedrag, waarbij de focus ligt op het omgaan met kinderen in de problemen, het eigen handelen binnen de klas en vooral het preventief aan de slag gaan binnen de klas en schoolbreed. Daarnaast gastdocent en examinator voor afstudeerders bij diverse hbo-opleidingen en werkzaam voor De Gedragsspecialist, waar het verzorgen van trainingen en workshops omtrent gedrag de belangrijkste werkzaamheden zijn.

Opleidingsachtergrond

Naast de PABO, IBRT-opleiding en verschillende Masters heeft Annemieke diverse cursussen en trainingen op het gebied van gedrag, gesprekstraining en coaching gevolgd.

Manier van lesgeven

Enthousiast en in verbinding staan met elkaar, open en ervaringen delend om zo tot gewenste verdieping van kennis en inzicht te komen bij de studenten. Vooral het leren van en met elkaar staan centraal tijdens de lessen, er zijn vele paden te bewandelen wanneer het gaat om gedrag.

Feedback van  deelnemers

"Een enthousiaste, bevlogen en een gedreven professional, die openstaat voor meningen en inzichten van anderen en theorie en praktijk op bevlogen manier aan elkaar kan verbinden. Laat je nadenken, over eigen handelen en is zeer betrokken bij haar studenten. Weet van iedere groep een hechte en warme groep te maken, waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt."

Terug naar overzicht Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven