Kindercoach in het onderwijs opleiding

Docent Kim Valstar


"Pas als je echt stil bent, hoor je wat een kind wil vertellen"

Kim Valstar werkt als docent bij de post-hbo opleiding Kindercoach in het onderwijs van Inholland Academy. Daarnaast is ze docent bij de Kind in Kracht-opleiding. Ook werkt ze als invalleerkracht en heeft ze haar eigen praktijk in coaching van kinderen en hun ouders.

Cadeau aan jezelf

"Als je stil bent, écht stil, en goed luistert, dan hoor je wat een kind wil vertellen. Het is absoluut de moeite waard om erachter te komen welke boodschap onder het gedrag van het kind verborgen zit. Tijdens de opleiding Kindercoach in het onderwijs leer je dit. De opleiding is een groot cadeau aan jezelf, de school waar je werkt en bovenal de kinderen waar je mee gaat werken. Want zij zullen zich beter begrepen voelen en weer op eigen kracht door kunnen in hun ontwikkeling.

Holistisch kijken

Ik geef lessen over kernverlangens, maskers, verbindend communiceren, Kracht van Taal, Kracht van Tekenen, hechting, spiegelen, rouw en verlies, gesprekstechnieken, waarderen en belonen, mindset, systemisch werk, intervisie en presenteren. Daarbij leer ik deelnemers graag om holistisch en zonder oordeel naar het gedrag van kinderen te kijken. Want dat bekrachtigt de ontwikkeling. Verbinding, veiligheid en respect vormen de basis om te kunnen groeien en ontwikkelen.

Ontdekkingstocht

Wat ik leuk vind aan werken bij Inholland Academy, is dat deelnemers bewust kiezen om zich verder te ontwikkelen. Ze zijn gepassioneerd en gemotiveerd en dat maakt mij weer ontzettend trots om mijn kennis en kunde te mogen delen. De groei die ik deelnemers zie doormaken, is goud waard. Je ziet echt de kwartjes vallen. De opleiding is een grote ontdekkingstocht die zal leiden tot meer inzicht in jezelf én in alle kinderen voor wie je zorgdraagt."Kim Valstar
docent opleiding Kindercoach in het onderwijs

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven