Image-Guided Radiation Therapy HOC

Start

Haarlem, dinsdag 31 maart t/m zaterdag 4 april 2020
NB: de HOC is vol, bij inschrijven wordt je op een wachtlijst geplaatst, de volgende mogelijkheid om mee te doen is nader te bepalen

NB: zie mededeling onderaan deze pagina inzake het uitstellen van de HOC

Duur

5 dagen van 8:30 - 17:00 uur

Studiebelasting

40 SBU

Waardepapier

deelcertificaat master Inholland Academy

Investering

€ 1.265 (inclusief 1 dag busvervoer, 2 dagen lunch en een welkomsborrel, exclusief lunches op de overige dagen en busvervoer op de dagen op de locaties in het Amsterdamse ziekenhuis) 

NB: Scholingskosten fiscaal aftrekbaar of in termijnen betalen? Lees verder! 

Type

module

Niveau

post-hbo/master

Uitstel startdatum HOC

Vanwege de laatste ontwikkelingen aangaande het COVID-19 Virus in de wereld, maar zeker ook in Nederland, is het beleid van verschillende afdelingen om terughoudend te zijn met het organiseren van (internationale) congressen en bijeenkomsten en ook het uitzenden van hun medewerkers naar dergelijke bijeenkomsten. Wij kregen hierover afgelopen dagen al diverse vragen vanuit verschillende afdelingen. Daar komt bij dat ook de partners van de organiserende afdelingen een terughoudend beleid voeren hierin.

Om deze reden is dan ook het moeilijke besluit genomen om de IGRT HOC van 31 maart tot 4 april 2020 tot nader orde uit te stellen.

Wij hopen hiermee bij te dragen aan de beperking van het risico op verspreiding van het virus. De cursus zal uitgesteld worden en op een later tijdstip, wanneer de situatie meer gestabiliseerd is, opnieuw ingepland. Naar alle waarschijnlijkheid zal dat niet eerder zijn dan komend najaar. Uiteraard zullen wij u hierover tijdig informeren. 

Onze excuses voor de ontstane situatie, wij hopen op uw begrip.

In response to recently developments regarding het COVID-19 virus  in the Netherlands several department that host a session for the course changed their policy. To prevent as much as possible the spreading of the virus these hospitals do not accept international guests and to try to minimize events in which their staff is involved. Besides this, also Inholland University of Applied Sciences takes his responsibility in preventing the virus to spread.

To summarize: at this moment we cannot run this IGRT HOC course from 31 March till 4 April 2020

However, because our responsibility regarding training of colleagues in the field of radiotherapy we will not cancel the course but we will postpone the course to fall 2020. At this moment we are uncertain about the time frame that is needed to stabilize the situation and set the policy as normal.

We acknowledge the inconvenience this may cause and we feel deeply sorry for this.

Docenten

Je leert het vak van niemand beter dan van echte experts. Tijdens deze hands-on course krijg je dan ook les van klinisch fysici, klinisch fysisch medewerkers en radiotherapeutisch laboranten van diverse radiotherapeutische afdelingen. Daarnaast zullen applicatiespecialisten van de firma’s die hun software en computersystemen voor de hands-on course beschikbaar stellen je ook ondersteunen.

Literatuur

Tijdens de post-hbo module Image-Guided Radiation Therapy ga je aan de slag met de volgende literatuur:  Image-Guided IMRT Concepts And Clinical Applications (2005) - T. Bortfeld - uitgeverij Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG - 1e druk - ISBN13 9783540205111

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Mirjam Soumokil-de Bree - high res..jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Mirjam Soumokil-de Bree
opleidingscoördinator 

Stel je vraag aan Mirjam
T: 06 3100 6629 | 088 466 30 30
E: mirjam.soumokil@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven