Protonentherapie Basis

Vergaar uitgebreide basiskennis en vaardigheden op het gebied van protonentherapie

woensdag 12 oktober 2022

Online Open Avond Werken en Leren

Nederlands | English

Met gepaste trots kondigen we graag de eerste editie van de module Protonentherapie Basis aan. Deze module is de eerste uit een serie van vier gericht op protonentherapie. Met deze vier modules vergaar je als deelnemer uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van protonentherapie.

Met de zes maanden durende module Protonentherapie Basis worden alle onderdelen op basisniveau behandeld, met name ook de verschillen tussen fotonen en protonen. Deze module is met name geschikt voor MBB-ers, fysici (in opleiding), klinisch fysisch medewerkers, artsen (in opleiding) en andere medische of technische specialisten die starten in een protonentherapie-omgeving of al werkzaam zijn op de protonenafdeling en hun kennis willen verdiepen ter voorbereiding op de gevorderde modules.

Ook deelnemers die momenteel werkzaam zijn op een fotonen radiotherapie afdeling zijn van harte welkom om zich te verdiepen in de rol van protonentherapie (bij voorkeur heb je als deelnemer enige ervaring in het treatment planningsproces). Interactieve onderwijssessies, gericht op situaties die zich in de klinische praktijk voordoen, vormen een belangrijk onderdeel van de module.

Lees meer over de module Protonentherapie Basis

niveau
post-hbo/master EQF 7
duur
6 maanden
locatie
Haarlem en online
taal
Engels

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Jelle Scheurleer
opleidingscoördinator 

Stel je vraag aan Jelle
T: 06 1527 9629 | 088 466 30 30
E: jelle.scheurleer@inholland.nl

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven