VMAT treatment planning

Referenties opleiding VMAT treatment planning

"Het is een ontzettend goede ervaring om even van een afstandje naar je eigen werk te kijken. De aangeboden theorie sluit hier goed op aan. Ook het discussiëren met mijn klasgenoten en docenten over het plannen heeft mij erg geholpen mijn visie te verbreden en de keuzes die gemaakt kunnen worden tijdens het planproces te beargumenteren. Ik doe mijn werk met meer plezier op dit moment. Voor de opdrachten heb ik best even moeten bikkelen, maar uiteindelijk waren ze goed te doen. Het was ontzettend leuk om collega’s uit de hele wereld te ontmoeten tijdens de HandsOn Course. Door tijdens deze course op verschillende treatment planning systemen te plannen heb ik meer inzicht gekregen in wat ik nu eigenlijk wil tijdens het plannen en hoe ik dat op verschillende manieren kan bereiken." 

Linda de Boer VMAT TP 2015-2016

"Ontzettend leuke cursus met een zeer kundige begeleiding. De informele setting laat toe om met elkaar in discussie te gaan en eigen klinische kennis toe te passen op de opdrachten die voorbij komen. Het niveau sluit aan voor de beginnende VMAT-planner maar ook voor de gevorderde planner draagt het bij aan het verdiepen en het verstevigen van de (basis-)kennis over VMAT en toepassingen." 

Bart van Baaren - VMAT Treatment Planning

Bart van Baaren, werkzaam bij het VUmc te Amsterdam, cursist VMAT TP 

"Ik vond het meest waardevol aan deze opleiding het contact met mijn klasgenoten. Het is goed om je eigen werkwijze eens onder de loep te nemen en de keuzes van anderen te horen. Tijdens de opleiding is hier alle ruimte voor. Door de begeleiders worden de juiste vragen gesteld om de discussie goed op gang te krijgen. De opdrachten zijn voor een ervaren IMRT-planner goed te doen, maar ook juist voor een beginnende IMRT-planner is deze opleiding aan te raden."


Suzanne van den Beemd

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Jelle Scheurleer
opleidingscoördinator 

Stel je vraag aan Jelle
T: 06 1527 9629 | 088 466 30 30
E: jelle.scheurleer@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven