Organisatiecoach

Leer organisatieverandering te begeleiden

Als organisatiecoach help je de organisatie bij het behalen van professionele doelen. Bijvoorbeeld op het gebied van zelfsturend leren, communiceren in netwerkverband, of het vergroten van besluitvaardigheid gericht op de klantwaarde. Je begeleidt en helpt de organisatie in zijn leerproces waarin gezamenlijke reflectie centraal staat.

Een organisatiecoachtraject heeft een duidelijke structuur en inhoud gericht op de kunde van veranderen, de wijze van leren en onderzoeken hoe collectieve opbrengsten tot nieuwe handelingsroutes leiden.

In de opleiding Organisatiecoach leer jij hoe je zo’n traject van start naar actieplan tot afronding aanpakt. Je gaat aan de slag in drie domeinen. Je leert hoe je de onderlinge interactie over teamgrenzen heen faciliteert en je leert daarbij vanuit organisatiekunde en praktijkonderzoek een leertraject te ontwerpen.

Wil jij je verder ontwikkelen als organisatiecoach binnen jouw organisatie of praktijk? Met deze opleiding kun je ST!R-geregistreerd organisatiecoach worden!

Lees meer over de opleiding Organisatiecoach

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Greke Delsing aug 2018.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Greke Delsing
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Greke
T: 06 1527 9530 | 088 466 30 30
E: greke.delsing@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven