Rotterdam,
19
augustus
2021
|
12:29
Europe/Amsterdam

209 studenten Inholland Rotterdam betrokken bij Wereldhavendagen

download

Hoe trek je meer jongeren? Hoe communiceer je met ze via social media? Hoe maak je de impact meetbaar? Met deze en nog veel meer vragen zijn het afgelopen studiejaar al 209 studenten van Hogeschool Inholland Rotterdam betrokken geweest bij de Wereldhavendagen, onder begeleiding van Wereldhavendagen Academy.

Op 3, 4 en 5 september ontdek je alle kansen en mogelijkheden die de Rotterdamse haven en zijn bedrijven bieden. ‘Port of Opportunities’ is dit jaar dan ook het thema. Met zowel een online als fysiek programma beleef je de Wereldhavendagen op verschillende locaties in de stad en in de haven. In deze 44e editie draaien studenten van Integrale Veiligheidskunde mee als vrijwilligers. “We streven ernaar om zoveel mogelijk studenten in het voortraject en tijdens de Wereldhavendagen te betrekken. Ze hebben een frisse, vernieuwende blik op de vraagstukken”, aldus Lu Morais, projectcoördinator 'A Bunch of Choices'.

In de video vertellen Joshua, Nienke, Demy en Stijn - studenten van Business Studies en Creative Business - hoe ze de samenwerking met de Wereldhavendagen en Wereldhavendagen Academy hebben ervaren. De video is uiteraard óók gemaakt door studenten: Ilja van de Pol, Jelmer Hiemstra, Danique Harteveld, Kierren Gerrell en Jeremy Huizer. 

Ook benieuwd?

Ben jij ook benieuwd naar de Wereldhavendagen Academy? Lijkt het jou leuk om iets te kunnen betekenen? Check dan de website!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.