Den Haag,
19
januari
2024
|
15:38
Europe/Amsterdam

30 januari dialoogsessie over werving & instroom

Samen Vooruit Lunch in Den Haag

Cirkels

Ook in 2024 gaan we door met de Samen Vooruit Lunches over onze strategische ambities. Op 30 januari staat de dialoogsessie in het teken van werving & instroom. 

Doe mee!
We nodigen je uit om met ons mee te denken; welke vragen heb je, welke kansen zie je en welk perspectief wil jij graag inbrengen als het gaat om werving en instroom van nieuwe studenten? Leden van de strategische cirkel op dit thema faciliteren het gesprek tijdens de Samen Vooruit Lunch. 

Vanuit de strategische cirkel Werving & Instroom is in 2023 de ‘Learning Community Werving & Instroom’ ontstaan. Dit is dé plek waar innovatieve ideeën, gevraagd én ongevraagd, worden verzameld, uitgewerkt en getest. Met als doel om de werving en instroom van studenten te verhogen. 

Dinsdag 30 januari 12.30 uur Mauritszaal
Sluit je aan bij de Samen Vooruit Lunch in Den Haag op 30 januari om 12.30 uur en denk mee hoe we onze kernwaarde ‘persoonlijk & dichtbij’ (nog) beter kunnen inzetten in de werving van nieuwe studenten. Nodig vooral ook je eigen studenten uit! De ideeën die we verzamelen werken we verder uit in de community, waar ook jij je natuurlijk bij kunt aansluiten!

Meld je nu aan!