Haarlem,
18
oktober
2023
|
10:22
Europe/Amsterdam

45 studenten ondernemen bij Start Up Campus Haarlem

45 studenten start up campus

De komende vijf maanden werken 45 studenten van zes verschillende locaties en meer dan vijftien verschillende opleidingen aan hun eigen onderneming bij Start Up Campus Haarlem (SUCH).

SUCH is onderdeel van Hogeschool Inholland en biedt programma’s aan naast de reguliere studie. De studenten die meedoen kiezen bewust voor investeren in hun eigen ontwikkeling als ondernemer. “Like-minded people dus, met ondernemende energie en vooral veel plezier in het uitwisselen van ervaringen en kennis”, aldus SUCH-communitymanager Jorien Stoop.

Het was bij SUCH zo fijn dat er een groep ‘naast’ je stond die meedacht en waar je vragen aan kunt stellen. Alle deelnemers begrijpen dat ondernemen naast je studie uitdagend kan zijn.

Lian van Hecke, deelnemer feb '23 - jun '23

Naast het Nederlandstalige start- en groeiprogramma biedt SUCH ook een Engelstalig startprogramma aan. Want ook internationale studenten kunnen niet wachten om hun eigen business te starten.

Ik vond het zo inspirerend! Het heeft me geleerd wat er allemaal mogelijk is. Doordat je samenkomt met andere student-ondernemers, ga je zoveel meer inzichten krijgen. Dat is zo waardevol.

Renzo Pichel, deelnemer feb '23 - jun '23
45 studenten start up campus2

De diversiteit in deelnemers is niet alleen groot maar ook al hun fantastische ideeën lopen uiteen”, zegt Jorien. “Zo werken we komende vijf maanden onder andere aan: het importeren van dadels, een groothandel voor Amerikaans snoep, cocktail experts, content creators en verschillende e-commerce bedrijven.” De studenten gaan aan de slag met expert trainers in inspirerende workshops, events, peer-coaching en vooral het uitbreiden van hun netwerk.

Iedere workshop was van kwaliteit. Dit zorgde ervoor dat ik iedere maand met plezier naar Haarlem ging omdat ik wist dat ik sowieso wat nieuws ging leren.

De komende maanden deelt SUCH verhalen van ondernemende studenten en kun je ons volgen via Instagram en LinkedIn.

Wil je ook starten of groeien met jouw onderneming? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst voor onze nieuwe ronde in februari 2024.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.