Amsterdam,
09
november
2021
|
20:44
Europe/Amsterdam

ACTA-gebouw Amsterdam tijdelijk gesloten voor onderwijsactiviteiten

Studenten Mondzorgkunde online les

De studenten van onze opleiding Mondzorgkunde hebben de komende dagen alleen nog online onderwijs. Onze opleiding is gehuisvest in het gebouw van ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) waar naast de opleiding Mondzorgkunde ook de opleidingen Tandheelkunde van de UvA en de VU worden aangeboden. Ook voor de tandheelkundestudenten van de VU en UvA geldt dat ze komende dagen online les krijgen. Al het preklinische, klinische en face-to-face onderwijs is tijdelijk opgeschort. 

Hiertoe is besloten nadat bleek dat er onder studenten en medewerkers een hoog aantal corona-besmettingen is geconstateerd, die ze buiten ACTA hebben opgelopen. Bij ACTA en zeker ook bij Inholland en onze opleiding Mondzorgkunde staat veiligheid voorop. In het gebouw vindt veel praktijkonderwijs plaats waarbij patiënten langskomen voor behandeling. De afspraken die komende dagen zouden plaatsvinden worden verplaatst. 

De sluiting van het ACTA-gebouw voor onderwijsactiviteiten duurt in ieder geval tot en met zondag 14 november. Alleen spoedzorg en noodzakelijke onderzoeksactiviteiten blijven doorgang vinden.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.