Rotterdam,
21
december
2018
|
09:44
Europe/Amsterdam

Onderwijsman Eric Westhoek neemt afscheid van Inholland

'Altijd beschikbaar voor de mensen'

Een mooi en persoonlijk afscheid is waar Eric Westhoek op terug kan kijken. Want op dinsdag 18 december kreeg hij na 28 jaar in dienst te zijn geweest, zijn afscheidsbijeenkomst aangeboden bij Hogeschool Inholland Rotterdam. Velen maakten van de gelegenheid gebruik om hem als hogeschooldirecteur en domeindirecteur Business, Finance & Law (BFL) te bedanken voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de hogeschool en hem veel succes te wensen in zijn nieuwe functie. 

Namens het College van Bestuur zette Marcel Nollen Eric in het zonnetje. “Eric is een zeer ondernemende directeur. Hij wist de operatie om zes opleidingen terug te brengen tot Business Studies tot een goed einde te brengen”, aldus Marcel. Huug de Deugd reikte het cadeau uit: een donatie aan Save the Children voor kinderen in Jemen.

Mooie woorden
Domeindirecteur Creative Business Marij Urlings en afdelingshoofd Onderwijsbeleid/Juridische Zaken Petra de Leeuw hielden ook een toespraak. Daarnaast deelden Simone Teeuwen, manager serviceorganisatie, en Alaoui Alaoui, teamleider Social Work, mooie woorden over Eric. “Op de vestiging was hij een graag geziene directeur die altijd beschikbaar was voor de mensen”, zei Alaoui. Als cadeau kreeg hij een mooie foto van Rotterdam waarop ook een deel van het pand van Inholland Rotterdam te was. Samen met de Inholland Revue Party Band zorgde Jet de Ranitz voor de slotact. Ze zongen een speciaal voor Eric herschreven versie van het nummer Layla van Eric Clapton.
 

Onderwijsman
Op 1 januari 2019 wordt Eric de bestuurder van de iPabo in Amsterdam en Alkmaar. “Eric Westhoek is een echte onderwijsman. En ook een bevlogen onderwijsvernieuwer. Hij is heel gelukkig dat hij zijn loopbaan kan beëindigen als bestuurder van een Pabo”, vertelt gastheer Roelof Eleveld na de bijeenkomst. “Behalve de vestiging heeft hij zich ook sterk gemaakt om Inholland Rotterdam en het domein BFL te verbinden met de regio. Hij was actief in het Nationaal Programma Rotterdam-Zuid”.
 

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Annesta van Egmond
21
December
2018
Zo te zien een feestelijke en muzikale afsluiting van een tijdperk!
Op naar je nieuwe uitdaging in Amsterdam.
Veel succes en alle goeds gewenst!
Annesta van Egmond