07
juli
2022
|
15:00
Europe/Amsterdam

Bekijk nu de vijfde aflevering van Creative Business on tour

In de videoreeks Creative Business (CRB) on Tour bezoekt de camper van het Domein Creative Business studenten, docenten, werkveldpartners en onderzoekers door het hele land. Heb jij al plannen voor de zomervakantie? Of heb je misschien nog wat inspiratie nodig? Kijk dan naar deze laatste CRB on Tour vol zomerplezier. We varen met de boot naar Texel, gaan de lucht in, zitten met onze voeten in het zand, maken avontuurlijke sprongen en genieten van ijsjes, koele drankjes en zomerse temperaturen.

Op Texel vertelt Tourism student Niels over zijn bijzondere stageplek. Nadat Joy en Nigel weer veilig zijn geland, gaat de CRB on Tour camper verder op weg naar Diemen. Waar op een zomerse dag collega’s en studenten op hilarische wijze met elkaar de strijd aangaan op de stormbaan.

Aflevering 1: History Hunting Hoek van Holland 
Bekijk ook de eerste aflevering waarin we studenten van het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam bezoeken. Ook reizen we naar Amsterdam waar de nieuwe domeindirecteur Bas van Spréw zich voorstelt. 

Aflevering 2: SPARK en de internationale Creative Business community
In de tweede aflevering verrassen Joy en Nigel een Creative Business-student bij Inholland Haarlem, vertelt docent Martijn Mesman over het initiatief SPARK. En gaat Joy in gesprek over de internationale Creative Business community bij het Dutch Language Café in Den Haag. 

Aflevering 3: Urban Sport Community in Amsterdam en meer
In de derde aflevering staat de camper in Diemen. Hou je van sport? Kijk dan hoe studenten uit verschillende jaren een Urban Sport Community in Amsterdam opzetten. En luister naar het bijzondere en dappere verhaal van student Charlotte. Zij vertelt over een moeilijke periode in haar leven en geeft een aantal goede adviezen. 

Aflevering 4: werken, leren en onderzoeken in een ‘labtrack’
De vierde aflevering  speelt zich af in Haarlem waar we meer te weten komen over hoe het werken, leren en onderzoeken er binnen een labtrack aan toegaat. Leerregiseur Ine Hustinx, Labpartner Aldert Messemaker van Jopenbier en student Frans Vellinga vertellen je er alles over. Verder staan we uitgebreid stil bij de pilot die de opleidingen Communicatie en Facility Management na de zomer gaan starten. Joy en Nigel spreken met docenten, studenten en teamleider Arsjaad Imami.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.