Amsterdam,
09
mei
2023
|
16:39
Europe/Amsterdam

Broodje met Bas in ACTA-gebouw

Dit voorjaar organiseren we enkele lunchbijeenkomsten onder de noemer Broodje met Bas waar we medewerkers en studenten van Inholland Amsterdam/Diemen graag voor uitnodigen. De derde editie van Broodje met Bas vindt plaats op dinsdag 16 mei van 12.00 tot 13.00 uur in het ACTA-gebouw aan de Gustav Mahlerlaan 3004 in Amsterdam.

Voel je de behoefte om meer betrokken te worden bij alles wat op onze locaties speelt of bij ontwikkelingen rondom onze toekomstige verhuizing naar de Sluisbuurt? Tijdens Broodje met Bas krijg je de kans om tijdens een lekkere (en gratis!) lunch aan de hand van een thema kennis te delen en met elkaar in gesprek te gaan. Gespreksleider is onze vestigingsdirecteur Bas van Spréw.

Thema ‘Verbinding’
Meld je aan voor de derde editie op 16 mei en praat mee over het thema 'Verbinding': volgend jaar, als bijna alle Inholland-opleidingen in Amsterdam en Diemen zich vestigen in de nieuwe Amsterdamse wijk Sluisbuurt, verhuizen Mondzorgkunde en Verloskunde niet mee. Hoe blijven we in verbinding met elkaar?

Graag zien we je op 16 mei om 12.00 uur in het ACTA-gebouw! Om er zeker van te zijn dat we voor iedereen genoeg broodjes bestellen, verzoeken we je om je aan te melden via Broodje met Bas | Iris (inholland.nl).

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.