Den Haag,
17
april
2023
|
09:23
Europe/Amsterdam

Sluit je aan bij Caribbean United The Hague!

Caribische studentcommunity Inholland Den Haag

Donderdag 16 maart vond de aftrap  plaats van de nieuwe Caribische community van Inholland Den Haag. Het Studentsucces Centrum  in de hogeschool werd omgetoverd in Caribische sferen en studenten konden genieten van muziek, spelletjes en heerlijke Caribische hapjes en drankjes. 

Initiator Caribische community
Imani Hooi is een derdejaarsstudent International Creative Business. Zij heeft een Caribisch-Nederlandse achtergrond en is de initiatiefnemer van de community Caribbean United The Hague. De community is opgezet om de behoefte van  Caribische studenten te vervullen om verbindingen te leggen met medestudenten.  

Imani Hooi

Mijn missie is om studenten van Caribische afkomst samen te brengen, een thuisgevoel te geven en een veilige plek te creëren om  jezelf te kunnen zijn.

Imani Hooi

Aansluiten bij Caribbean United The Hague
De eerste informele bijeenkomst was succesvol en smaakt zeker naar meer. Binnenkort komen er meer leuke en leerzame bijeenkomsten aan. Naast informele bijeenkomsten gaan we ook aandacht besteden aan groei, kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling. 

Wil jij je aansluiten bij de community en als eerste op de hoogte zijn van de komende bijeenkomsten? Sluit je dan aan bij de WhatsApp groep en volg de community op Instagram.