16
september
2022
|
11:11
Europe/Amsterdam

Collega Karin den Boer genomineerd voor Els Borstprijs 2022

els-borst-prijs-antes

Karin den Boer, verpleegkundig specialist en onderzoeker bij Antes en lid van de kenniskring van het lectoraat GGZ-Verpleegkunde van Hogeschool Inholland, is genomineerd voor de Els Borstprijs 2022. Dit meldt anteszorg.nl. Karin is voorgedragen door directe collega’s en een lid van haar kenniskring GGZ Verpleegkunde vanwege haar inzet op het vlak van palliatieve zorg binnen de ggz. (bron foto: anteszorg.nl)

Karin combineert haar werk als verpleegkundig specialist met een promotietraject om de somatische en palliatieve zorg binnen Antes te verbeteren. Karin is daarnaast part-time verbonden aan de Hogeschool Inholland en geeft door heel Nederland scholing en voorlichting over palliatieve zorg binnen de GGZ.

Op 3 februari dit jaar won ze ook al de Jaarprijs Palliatieve Zorg Impact 2022 met de door haar ontwikkelde toolkit ‘Proactieve palliatieve zorg in de GGZ’. De vakjury vond de Toolkit de meeste sociale impact maken en extra relevant voor de praktijk omdat er nog nauwelijks aandacht is voor palliatieve zorg in de GGZ.

Lees verder op anteszorg.nl

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.