17
juni
2022
|
10:35
Europe/Amsterdam

Creative Business on tour: aflevering 4

Op pad met videocamera en camper: de studenten van het Domein Creative Business trekken de komende maanden door het hele land. In de videoreeks CRB on Tour bezoeken zij studenten, docenten, werkveldpartners en onderzoekers. Tijd voor aflevering vier!

De tour begint in deze vierde aflevering in Haarlem waar we meer te weten komen over hoe het werken, leren en onderzoeken er binnen een labtrack aan toegaat. Leerregiseur Ine Hustinx, Labpartner Aldert Messemaker van Jopenbier en student Frans Vellinga vertellen je er alles over. 

Verder staan we uitgebreid stil bij de pilot die de opleidingen Communicatie en Facility Management na de zomer gaan starten. Joy en Nigel spreken met docenten, studenten en teamleider Arsjaad Imami. Hoor alles over hoe het vernieuwde jaar 3 en 4 er uit komt te zien. Met deze pilot bereiden we studenten nog beter voor op de veranderende buitenwereld. En bovendien zorgt dit onderwijs voor maximale keuzevrijheid en flexibiliteit. 

We sluiten deze aflevering af met een feestje. Studenten van de opleiding Tourism Management organiseerde vanwege het twintigjarige bestaan een ware feestweek. Na twee coronajaren met weinig tot geen excursies gingen er op dinsdag 31 mei zo'n 300 studenten en collega's op excursie naar Disneyland Parijs, De Efteling en Keulen. CRB on tour was er natuurlijk bij! 

Aflevering 1: History Hunting Hoek van Holland 
Bekijk ook de eerste aflevering waarin we studenten van het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam bezoeken. Ook reizen we naar Amsterdam waar de nieuwe domeindirecteur Bas van Spréw zich voorstelt. 

Aflevering 2: SPARK en de internationale Creative Business community
In de tweede aflevering verrassen Joy en Nigel een Creative Business-student bij Inholland Haarlem, vertelt docent Martijn Mesman over het initiatief SPARK. En gaat Joy in gesprek over de internationale Creative Business community bij het Dutch Language Café in Den Haag. 

Aflevering 3: Urban Sport Community in Amsterdam en meer
In de derde aflevering staat de camper in Diemen. Hou je van sport? Kijk dan hoe studenten uit verschillende jaren een Urban Sport Community in Amsterdam opzetten. En luister naar het bijzondere en dappere verhaal van student Charlotte. Zij vertelt over een moeilijke periode in haar leven en geeft een aantal goede adviezen. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.